Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
134 komentara

Pogledajte snimku: Pao meteor iznad Hrvatske, traže ostatke

Meteor je izgorio pri ulasku u atmosferu oko 10:30 sati. Iza njega je ostao trag dima, a dijelovi su se raspršili od Istre, prema Zagrebu i granici sa Slovenijom...

Foto: Poslao čitatelj 24sata
134 komentara

Meteor je u petak prijepodne izgorio iznad Hrvatske pri ulasku u atmosferu. Iza njega je ostao trag dima. Dijelovi su se raspršili diljem Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobili smo nekoliko fotografija i poziva uznemirenih čitatelja koji su nam rekli da su iznad Hrvatske vidjeli eksploziju meteora. Tutnjava se osjetila od Istre pa sve do područja Karlovca.

STRUČNJAK: UDAR JE BIO JAK Meteor je eksplodirao iznad Hrvatske: 'Sve se zatreslo'

- Nekoliko ljudi nas je zvalo i javilo da su čuli udar. Zapravo, i mene je supruga zvala koja je vidjela meteor i tijekom našeg razgovora čuo se jaki zvučni udar - rekao nam je Damir Hržina, stručni suradnik iz zagrebačke Zvjezdarnice, koji je kontaktirao kolege iz Hrvatske meteorske mreže koji provjeravaju detalje i koji će možda krenuti u potragu za meteoritima.

Možemo vam potvrditi da je nešto palo na granici Hrvatske i Slovenije, ali nije avion, rekli su nam iz službe 112, nakon što smo ih nazvali i pokušali saznati kakva se to tutnjava osjetila na području Zagreba. Zagrebački vatrogasci nemaju nikakve dojave o eventualnim štetama ili ozlijeđenima zbog pada meteora, štoviše, novinari 24sata prvi su im dojavili tu informaciju, nakon koje su provjerili stanje na terenu. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message