Obavijesti

News

Komentari 71

Pokolj u Sukošanu: Ubio obitelj zbog imovine pa otišao na kavu

Zovi policiju, ubio sam ih, rekao je Čedomir K. (63) susjedi koju je u nedjelju nešto iza podneva sreo u Sukošanu. Prestravljena, žena je odmah nazvala zadarsku policiju

VIDEO

Oni su u kući u Ulici Mladena Veleslavića pronašli tijela troje ljudi, dviju žena i muškarca. Vjeruju da je Čedomir ubio sestru (65), njezina starijeg sina (38) i njezinu svekrvu (82). Potom je otišao u polje na svojem imanju nedaleko od Sukošana, gdje ga je oko 15 sati pronašla policija. Kako neslužbeno doznajemo, oduzeo si je život.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

00:58

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ubojstva je navodno počinio tupim tvrdim predmetom, neslužbeno se spominje čekić, no iz zadarske policije u nedjelju nisu željeli otkriti jesu li na mjestu događaja pronašli oružje i koje.

Ubojstva je, utvrdila je policija, počinio još oko 7 sati. Neki mještani pričaju kako su ga između 7 sati i podne vidjeli kako pije kavu u omiljenom kafiću 50-ak metara dalje od mjesta ubojstva u koji je zalazio svakog dana.

Trostrukog ubojicu iz Sukošana našli su mrtvog, ubio se u polju
Trostrukog ubojicu iz Sukošana našli su mrtvog, ubio se u polju

Iako su njihova tijela pronašli već oko podne, odmah nakon dojave susjede, za stravičan zločin saznalo se tek poslijepodne. Mještani maloga mjesta kraj Zadra šokirani su zločinom kakav ne pamte. Motiv trostrukog ubojstva i samoubojstva navodno su neriješeni imovinsko-pravni odnosi unutar obitelji. Njihovi susjedi pričaju da je Čedomir sa sestrom i njezinom obitelji godinama bio u sporu, baš oko kuće u kojoj ih je ubio. Osim nećaka, kojeg je ubio i koji je bio pomorac, njegova sestra ima i mlađeg sina. On se spasio jer u vrijeme ubojstava nije bio u Sukošanu.

- Ljudi su šokirani događajem, nikakvih naznaka, koliko znam, nije bilo. Neki dan sam ga vidio. Oko 14.30 sati čuo sam što se dogodilo i došao da vidim o čemu je riječ. Čuo sam da je obitelj imala imovinsko-pravnih razmirica, ali prema nama susjedima su se ponašali normalno - rekao je mještanin Domagoj Rogoznica.

Napominje da Čedomir nikad nije bio nasilan, dapače bio je prijazan, šaljiv i tolerantan.

- Teško nam je stvoriti neku sliku o događaju s malo informacija koje imamo - dodao je.

Kuća u kojoj su ubojstva počinjena, pričaju njihovi susjedi, pripadala je Čedomiru, barem je on tako smatrao. Navodno ih je na različite načine pokušao natjerati da je napuste, pa im je, tvrde, čak isključio struju.

Iako je kuća navodno bila njegova, on u njoj nije stanovao, nego je živio na drugoj adresi.

- Ima sina i kćer, koja je teško bolesna, a i supruga mu je tragično skončala pod vlakom - tiho, ispod glasa, kao da strahuju tko bi ih sve mogao čuti, komentirali su susjedi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.