Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokopala oca u dvorištu, a nije htjela otkriti gdje: 'Teško mi je'

ENGLESKA: Na sudu je Sally svjedočila i rekla kako nije htjela organizirati pogreb za oca jer je par mjeseci ranije preminula i njihova majka, a s još jednim pogrebom se "ne bi mogla nositi"

5 komentara

Sally Ruhl (57) iz Cromera u Engleskoj pokopala je svog oca Kennetha (80) u dvorištu kuće nakon što je preminuo u srpnju prošle godine.

Njezina sestra Hellen tužila ju je zato što joj nije rekla točno gdje je u golemom dvorištu njihov otac pokopan i dobila tužbu. Sally mora platiti svojoj sestri troškove suđenja, 35 tisuća funti, odnosno oko 287 tisuća kuna, a njihov otac bit će pokopan kraj svoje supruge, piše The Sun. 

Na sudu je Sally svjedočila i rekla kako nije htjela organizirati pogreb za oca jer je par mjeseci ranije preminula i njihova majka, a s još jednim pogrebom se "ne bi mogla nositi". Istaknula je da je grob bio samo privremen, a da je njihov intimni pogreb bio pun poštovanja prema preminulom. 

Iako je pristala na sudu da se njihov otac ekshumira, Sally nije dopustila da to učine bageri, već da ga iskopa njezin sin kojeg je i zadužila da pokopa djeda. Branila se na sudu i time da je pozvala Helen k sebi da joj pokaže gdje im je otac pokopan, no da ju "nije mogla nagovoriti da dođe". 

Brojni svjedoci tvrde kako sestre imaju prilično loš odnos. Smrću svog oca obje su dobile jedan udio u kući koju im je ostavio, no niti jedna sestra nije bila zadužena za izvršenje oporuke, iako je to na početku bila Sally. Umjesto toga, sud im je dodijelio dvojicu odvjetnika. 

Možda vas zanima i ovo:
Message