Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pokopali smo mog brata, a on nam onda došao na kućni prag'

Aigali Supugaliev je otišao raditi na farmu, a svoju obitelj o tome nije obavijestio. Oni su pored njegove kuće našli mrtvo tijelo, a DNK analiza ih je "prevarila"

9 komentara

Aigali Supugaliev (63) iz Kazahstana je "nestao" 9. srpnja. Ovaj neoženjeni muškarac dobio je posao na rok od četiri mjeseca na jednoj farmi. Rođake o tome nije informirao.

Oni su pak u blizini njegove kuće u selu Tomarly pronašli tijelo koje se raspadalo i pretpostavili da je to on. Budući da je tijelo bilo u tako lošem stanju, nisu ga mogli identificirati te je napravljena DNK analiza. OddytiCentral piše da je DNK analiza pokazala da je 99.92 posto riječ o Aigaliu. Izdana je smrtovnica, a njegov je brat organizirao sprovod. Tijelo je pokopano, a dva mjeseca kasnije "mrtvac" se vratio. 

- Kada je Aigali došao kući živ i zdrav moja kći Saule je skoro dobila srčani udar - rekao je brat Esengali lokalnim novinarima. 

- Napravljena je DNK analiza koja je potvrdila da je to moj brat. Vjerovali smo rezultatima. Potrošili smo toliko novaca. Koga smo pokopali - pita se Esengali  i najavljuje tužbu. Ipak, naglašava kako je sretan da je njegov brat živ.  

Akmaral Zhubatyrova koja je napravila obdukciju tvrdi kako 99.92 posto ne znači da je to 100 posto ta osoba. 

- Ne smijemo zaboraviti preostalih 0.08 posto - kaže. 

Možda vas zanima i ovo:
Message