Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajac pokazivao sucu kako radi granata pa ozlijedio trojicu

Ručna je granata eksplodirala u punoj sudnici u Karachiju u Pakistanu, nakon što je sudac zatražio da mu se objasni kako inače funkcioniraju granate...

14 komentara

Taj je zadatak na sebe preuzeo policajac Liaquat Ali koji je pred sucem aktivirao granatu nakon što ga je ranije uvjerio da je ona trajno deaktivirana te kako ne postoji opasnost od eksplozije. Udar eksplozije ozlijedio je troje ljudi, a suca je bacio na pod, piše Daily Pakistan

Sve to dogodilo se u sudnici na Sudu za borbu protiv terorizma nakon što je sudac zatražio demonstraciju aktivacije ručne granate koja je zaplijenjena u antiterorističkoj akciji. Glasna eksplozija prouzročila je val panike u cijeloj zgradi. 

- Mislili smo da je cijela zgrada pod napadom pa smo svi panično nahrlili na izlaze, izjavio je Farhan Haider, odvjetnik koji je u trenutku eksplozije bio u susjednoj prostoriji, piše The Guardian.  

Nasreću, ni jedna osoba u sudnici nije teže ozlijeđena, pa čak ni policajac koji je aktivirao granatu, a u sudnicu je pozvana posebna jedinica da provjeri ostatak dokaza. 

Možda vas zanima i ovo:
Message