News

Komentari 43

Uhitili ličkog policajca, dok je bio na dužnosti konzumirao je kokain s prijateljem u autu

Uhitili ličkog policajca, dok je bio na dužnosti konzumirao je kokain s prijateljem u autu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je pritvoren te su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenik za vrijeme obavljanja službe u civilu 21. prosinca prošle godine, zajedno s 35-godišnjim poznanikom, konzumirao je ranije nabavljeni kokain u službenom vozilu na području Plitvičkih jezera, javlja PU ličko-senjska.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je pritvoren te su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. 

Udaljen je iz službe zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti, a nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu.

Policijska uprava ličko-senjska najoštrije osuđuje ovakvo, posebice za policijske službenike, nedopustivo ponašanje. Postupali smo po određenim sumnjama koje su nažalost na kraju potvrđene. Iako je počinitelj otkriven i procesuiran, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinca nanijeta je šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana, navode iz PU ličko senjske.

Najčitaniji članci