Obavijesti

News

Komentari 2

Policajke iz Pule jače čak i od snijega: Plivale u ledenoj vodi

Policajke iz Pule jače čak i od snijega: Plivale u ledenoj vodi
1

LJETNI ZIMSKI UVJETI Nives Šimić i Nikolina Kuvačić u Austriji su sudjelovale u jednoj od najzahtjevnijih utrka koju je dodatno otežao snijeg koji je napadao

VIDEO

Iako su djevojke bile spremne odraditi svih 113 kilometara, zbog snijega koji je napadao organizatori su bili prisiljeni otkazati biciklistički dio utrke.

Natjecatelji su nakon plivanja u prelijepom, ali hladnom, jezeru Zeller, krenuli na trkački dio natjecanja uz jezero i kroz stari dio austrijskog mjesta Zell am See. Ovu prestižu utrku, policijske službenice iz Pule završile su za tri sata i 17 minuta. Nakon plivanja, koje je Nikolina Kuvačić odradila za 41 minutu, a Nives Šimić za 52 minute, kolegice su se susrele na trkačkoj stazi te su zajedno utrčale u cilj s osmijehom na licu.

Kako kažu, uz temperaturu od svega pet stupnjeva, nije im bilo lako, no sve poteškoće zaboravile su ulaskom u ciljnu ravninu, gdje su ih dočekali njihovi najmiliji. Žao im je što na svom prvom Ironman natjecanju nisu imale prilike odraditi i biciklističku dionicu, no već u listopadu imat će priliku na triatlon natjecanju u Poreču isprobati i taj dio.

- Pripreme su bile naporne te su zahtijevale dosta odricanja. S obzirom na to da imamo oko sebe drage ljude koji su nam bili podrška, uspjele smo se pripremiti i uz posao i uz obiteljske obveze. U planu imamo odraditi još koji Ironman 70,3 i maraton, a onda ćemo krenuti s pripremama za onaj “pravi” Ironman, koji se sastoji od 3,8 kilometara plivanja, 180 kilometara vožnje biciklom i 42 kilometra trčanja - rekle su nam policajke i zahvalile svim kolegama koji su im bili podrška posljednjih mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.