Policija dan nakon dvostrukog ubojstva: Ilegalnim oružjem ubio je ženu (64) i majku (84) | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 24

Policija dan nakon dvostrukog ubojstva: Ilegalnim oružjem ubio je ženu (64) i majku (84)

Policija dan nakon dvostrukog ubojstva: Ilegalnim oružjem ubio je ženu (64) i majku (84)

Muškarac je vatrenim oružjem prvo u cvjećarnici ubio 64-godišnju suprugu, nakon čega je u prizemlju svoje kuće istim oružjem počinio ubojstvo 84-godišnje majke, a potom je istim oružjem presudio i sebi

VIDEO

Dan nakon hladnokrvnog dvostrukog ubojstva majke i supruge koje je jučer u Veliko Gorici počinio Zvonko D., oglasila se i policija.

Pokretanje videa...

ubojstvo velika gorica 00:47

- Jučer, 29. prosinca oko 10 sati u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici, u cvjećarnici, uporabom vatrenog oružja kojeg je nezakonito posjedovao 64-godišnjak je počinio ubojstvo 64-godišnje članice obitelji nakon čega je izišao iz cvjećarnice, došao do svoje kuće u istoj ulici te u prizemlju kuće istim oružjem počinio ubojstvo 84-godišnje članice obitelji, a potom tim istim oružjem i samoubojstvo na katu kuće. Nakon očevida mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu - napisali su iz PU zagrebačke u priopćenju.

Podsjetimo, Velika Gorica jučer je postala poprište dvaju femicida, po kojima je Hrvatska treća u svijetu. Točan motiv se neće znati do kraja kriminalističkog istraživanja, no bezumno ubojstvo dviju žena spada u crnu statistiku žena koje su ubili bliski članovi obitelji. 

- Čula sam ženu kako trči, to je moja susjeda. Čula sam je kako vrišti. Izašla sam i mislila da se nešto dogodilo. Potrčala sam i vikala joj što se dogodilo. Ona je utrčala u cvjećarnu i vikala da će je ubiti. Okrenula sam se, vidjela sam njenog muža kako u čarapama i gaćama hoda. Mislila sam da ima štap. Krenula sam doma da zovem hitnu i policiju. Čula sam pucnjeve. Opet smo zvali hitnu. Svi smo se povukli u kuću jer je interventna i hitna ispred. Zaključali smo se. Bojim se izaći iz kuće - rekla nam je jedna od susjeda.

U roku nekoliko minuta došla je policija, hitna pomoć te Antiteroristička jedinica Lučko. U jednom trenutku stigli su i pregovarači za slučaj talačke krize, a sve je završilo samoubojstvom u kući.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.