Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Policija lovi bjegunca: Iskočio im iz auta i otrčao prema brdu

Zatvorenik je iskočio iz auta i pobjegao kroz privatno dvorište te otrčao je u brdo.najvjerojatnije je pobjegao prema području naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine

Foto: Požega.eu
129 komentara

U tijeku je lov na bjegunca koji je pobjegao iz policijskog automobila dok su ga prevozili iz Slavonskog Šamca u istražni zatvor u Požegi zbog kaznenog djela kojeg je počinio izvan Hrvatske, a uhvaćen je na graničnom prijelazu, javlja Požega.eu.

Riječ je o muškarcu srednjih godina, krupnije građe koji je najvjerojatnije pobjegao prema području naselja Laze Ćosine, Komušinu i Laze Vasine, neslužbeno saznaje spomenuti portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno saznajemo bjegunac je počinio kazneno djelo bez elemenata nasilja stoga policija nije pozvala građane na pojačani oprez. 

Na ulicama Požege primjetno je više policijskih vozila i patrola, ali bez dugih cijevi. 

Policajci su na semaforu u Vidovcima umjesto prema istražnom zatvoru krenuli prema gradu. Shvatili su pogrešku pa su planirali su okrenuti automobil ispred ulaza u jednu privatnu kuću i vratiti se prema istražnom zatvoru. U tom trenutku zatvorenik je iskoristio gužvu, iskočio iz auta i pobjegao. Kroz privatno dvorište otrčao je u brdo, piše Požega.eu.

POGLEDAJTE VIDEO:


Glasnogovornica PU požeško-slavonske odgovorila je samo da policijski službenici u jednom slučaju imaju pojačano postupanje.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message