Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija traži - traktor i vozača: 'Skrivio je nesreću u Virovitici'

Policija iz Virovitice navodi kako traktorist 7. svibnja oko 18.20 sati u Vinkovačkoj cesti. No nije propustio automobil koji je vozila djevojka (20), te je skrivio prometnu nesreću...

Foto: mup.hr
44 komentara

Policija iz Virovitice moli pomoć građana kako bi pronašli traktor i vozača. Naime 7. svibnja oko 18.20 sati, na državnoj cesti broj 2, u Virovitici, na križanju Ulice Ote Horvata, Ulice Vukovarska cesta i Ulice Vinkovačka cesta,  došlo je do prometne nesreće.

Nepoznati vozač se vozio traktorom kolnikom državne ceste broj 2, Ulicom Vukovarska cesta, u smjeru zapad - istok. Došao je do raskrižja, ušao je u raskrižje na zeleno svjetlo skrećući pritom ulijevo, u smjeru sjevera, na kolnik ulice Vinkovačka cesta. No nije propustio vozilo koje koje je dolazilo iz suprotnog smjera te mu je oduzeo prednost. Automobil kojem je oduzeo prednost je vozila djevojka (20). 

SULUDA POTJERA Slavonski Mad Max: Policija ga lovila njivom, bježao u traktoru

Policija je utvrdila da se radi o traktoru marke „claas“ zelene boje ili višebojan te da ima manji rezervoar s desne strane. Traktor je nakon odlaska s mjesta nesreće snimila nadzorna kamera čiju je fotografiju policija objavila.

Foto: mup.hr

- Molimo sve koji imaju bilo kakvih saznanja za događanje navedene prometne nesreće ili podatke o traktoru ili njegovom vlasniku, ukoliko imaju korisnih saznanja da se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192 - objavila je PU virovitičko-podravska.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavonski Mad Max

Možda vas zanima i ovo:
Message