Obavijesti

News

Komentari 0

Poliklinika Bagatin i Digitalni inovacijski inkubator traže studente za inovativna rješenja

Poliklinika Bagatin i Digitalni inovacijski inkubator traže studente za inovativna rješenja

Digitalni inovacijski inkubator okuplja studente s različitih fakulteta i sveučilišta te ih povezuje s vodećim regionalnim kompanijama i liderima kao i najboljim profesorima iz Hrvatske i svijeta

VIDEO

S ciljem razvoja inovacijskih potencijala mladih i pronalaženja primjenjivih inovativnih rješenja, Poliklinika Bagatin poziva sve studente u Hrvatskoj da se prijave na prvi Digitalni inovacijski inkubator.

Pokrenut od strane Instituta za inovacije, Digitalni inovacijski inkubator okuplja studente s različitih fakulteta i sveučilišta te ih povezuje s vodećim regionalnim kompanijama i liderima kao i najboljim profesorima iz Hrvatske i svijeta. Cilj je da studenti samostalno strukturiraju rješenja koja stvaraju nešto novo, smisleno i utjecajno u šest industrija, a jedna od njih je i medicinski turizam gdje se pozicionirala Poliklinika Bagatin kao vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj i regiji.

Stoga, ako imate ideju kako unaprijediti percepciju kvalitete medicinskog turizma na stranim tržištima, prijavite se samostalno ili u timu te budite prepoznati kao talenti, lider i eksperti budućnosti.

„Odlučili smo sudjelovati u ovom projektu kako bismo pomogli mladima da razmišljaju van okvira, da razvijaju svoj poduzetnički duh i da zajedno traže rješenje koje će promijeniti svijet nabolje. Vjerujemo kako će studenti kroz različite pristupe dobiti što više znanja koja će proaktivno koristiti u daljnjem napretku“, objasnio je Ognjen Bagatin, suvlasnik Poliklinike Bagatin i medijske platforme Poduzetnik.

Ovaj projekt osnažuje mlade, otvara im vidike, pomaže im da kroz različite pristupe dobiju što više znanja i počnu razvijati svoj inovacijski pristup.

Kako bi razvili ključna znanja i vještine o kreativnosti te upravljanju i razvoju inovacijskih projekata, studenti će imati prilike čuti predavanja i razgovore s vodećim regionalnim i svjetskim profesorima s prestižnih fakulteta kao što su Harvard Business School, ETH Zurich, SDA Bocconi, Georgia Tech i dr.

„Kroz projekt nam je cilj aktivno trenirati kreativno, apstraktno i kritičko promišljanje ključno za rješavanje kompleksnih problema i razvoj inovacijskih projekata. Upravo to će biti ključna valuta budućnosti na tržištu rada i zato studente danas želimo pripremati za takvu budućnost.“, izjavio je Filip Vrhovnik, voditelj projekta.

Odabrani timovi prezentirat će svoja rješenja tijekom Final Pitch eventa početkom lipnja, a oni najuspješniji osvojit će vrijedne novčane nagrade i mogućnost prakse/zaposlenja.

U Digitalnom inovacijskom inkubatoru mogu sudjelovati redovni i izvanredni studenti svih fakulteta u Hrvatskoj, a više informacija potražite na službenoj stranici projekta. Prijaviti se možete besplatno sve do 27.3.2022. putem web stranice projekta.

Poliklinika Bagatin je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, a sve to uz pomoć stručnih doktora i vrhunskog tima medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Zadovoljstvo klijenata najmjerodavnije je za Polikliniku Bagatin, a krajnji cilj je pružanje cijenjenim klijentima trajno njegovanje i uslugu usmjerenu na rezultate s efikasnošću bez premca. Više o Poliklinici Bagatin saznajte na službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

VIDEO Slovački premijer bori se za život. Napadač koji je pucao je poznati slovački književnik!
NAPADAČ UHIĆEN

VIDEO Slovački premijer bori se za život. Napadač koji je pucao je poznati slovački književnik!

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'

Dječak koji je pronašao dijete u košu za smeće u Zaprešiću ekskluzivno je otkrio detalje strave te večeri za 24sata