Obavijesti

News

Komentari 2

Popodne na Dolcu jednom na mjesec i Zagorkin sajam knjiga

Popodne na Dolcu jednom  na mjesec i Zagorkin sajam knjiga

Prvi Zagorkin sajam održat će se 26. svibnja od 17 do 20 sati, a na njemu će izlagati prodavači koji knjige, stripove i nosače zvuka inače nude na tržnici Britanski trg.

VIDEO

Dolac, najveća zagrebačka tržnica, postaje bogatija za još jedno događanje - Zagorkin sajam, a riječ je o sajmu knjiga, stripova i nosača zvuka koji će se na toj tržnici održavati jednom mjesečno u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Kako su izvijestili iz Zagrebačkog holdinga, prvi Zagorkin sajam održat će se 26. svibnja od 17 do 20 sati, a na njemu će izlagati prodavači koji knjige, stripove i nosače zvuka inače nude na tržnici Britanski trg.

Riječ je o Zagrepčanima, već poznatim prodavačima, koji godinama nude vrijedne kolekcije raznih knjiga, teško dostupne ploče ili pak stripove za razbibrigu.

Zagorkin sajam održava se u suradnji s građanskom platformom 1POSTOZAGRAD Saše Šimprage.

Iz Holdinga pozivaju Zagrepčane da prošetaju u četvrtak popodne do Dolca i razgledaju što se nudi na Zagorkinom sajmu jer su prodavači najavili da donose mnoštvo zanimljivog sadržaja po vrlo povoljnim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.