News

Komentari 41

Monstrumi! Curica je imala 68 ozljeda, ubili su je majka i njen dečko. Porotnici plakali na sudu

Monstrumi! Curica je imala 68 ozljeda, ubili su je majka i njen dečko. Porotnici plakali na sudu

Nicolin bivši dečko koji je sudjelovao u ubojstvu Callum Redfern osuđen je na 14 godina zatvora dok je Nicola dobila 15 godina zatvora i istodobno još tri godine zbog okrutnosti prema djetetu

Nicola Priest, majka monstrum koja je sa svojim bivšim dečkom nasmrt istukla svoju trogodišnju kćer Kaylee, osuđena je na 15 godina zatvora, prenosi Mirror

Kaylee-Jade je preminula od teških ozljeda u predjelu prsa i trbuha, a obdukcija je pokazala da je imala više starih ozljeda, polomljena rebra, slomljen donji dio noge i polomljenu prsnu kost.

Neki porotnici zaplakali su kad su čuli izvješće da je malena imala 68 ozljeda.

Nicole je svoju kćer često udarala po glavi i govorila joj da je "je**no derište", a susjedi su znali čuti Kaylee da često plače, a čuli su se i udarci, vrištanje i svađe. Nicola je danima prije ubojstva prijetila kako će ubiti svoju kćer.

Njen bivši dečko koji je sudjelovao u ubojstvu Callum Redfern osuđen je na 14 godina zatvora dok je Nicola dobila 15 godina zatvora i istodobno još tri godine zbog okrutnosti prema djetetu.

Porotnici u sudnici su se rasplakali dok su slušali o ukupno 68 ozljeda na Kayleenom tijelu uključujući slomljenu prsnu kost, polomljena rebra i potkoljenicu.

Kaylee je ubijena 8. kolovoza prošle godine kada je nju i majku posjetio Nicolein bivši dečko Callum. Kaylee je već satima bila mrtva kada je njena majka odlučila pozvati hitnu pomoć. Nalazi obdukcije pokazali su kako bi djevojčica preživjela da je Nicole na vrijeme pozvala pomoć.

Nicola i njen bivši dečko na suđenju su se međusobno optuživali tko je kriv za njenu smrt, a na sudu su objavljeni detalji kako su zlostavljali Kaylee, iako je to puno više radila Nicole.

Kaylee i njena majka, za koju je na sudu utvrđeno da ima vrlo nisku razinu inteligencije, živjele su u stanu koji je opisan kao vrlo prljav, u Kayleenoj sobi nije bilo ni žarulje, a u stanu nije bilo ni zavjesa. Nicolina majka je sve prijavila davno socijalnim službama, ali zasad nije poznato jesu li reagirale i bile upoznate s uvjetima u kojima je živjela ubijena Kaylee.