Obavijesti

News

Komentari 174

Stotine ispratile Ivonu: 'Uvijek će živjeti u našim sjećanjima'

Stotine ispratile Ivonu: 'Uvijek će živjeti u našim sjećanjima'
22

Unatoč vrućini, u zraku se osjećala neka hladnoća. Obitelj, prijatelji, Novogradišćani i Brođani, na groblju u N. Gradiški ispratili su tragično preminulu Ivonu Srećković

VIDEO

Ivona Srećković (15), jedna od tri djevojke stradale prošlog četvrtka u nesreći u Slavonskom Brodu, pokopana je u utorak na Gradskom groblju u Novoj Gradiški. 

Tuga, žal i zebnja miješali su se među prisutnima. Unatoč skoro 30 stupnjeva koliko je bilo na vrućem asfaltu osjetila se neka hladnoća. Ivonine prijateljice i prijatelji, njene razredne kolege s bijelim ružama došli su je ispratiti na vječni počinak. Majka Suzana jedva je stajala na nogama, pridržavali su je, a uz nju je bio suprug, Ivonin otac. 

Ni ostaloj rodbini rastanak s njihovom mezimicom nije bio lak. Nitko od nekoliko stotina Novogradišćana i Brođana koji su došli na pokop, nije mogao ostati ravnodušan. Bijelo cvijeće i bijeli lijes govorili su sve. 

Nova Gradiška oprostila se od svoje mlade sumještanke, koja je tek počela živjeti, koja je imala želju završiti školu, pomoći prvo svojoj majci, a onda i zajednici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako prošlim vremenom opisati djevojčicu koja je slušala reggae, koja je htjela ići na koncert Brkova, koja je voljela kuhati. Kako roditeljima pružiti riječi utjehe kada Ivona više nije pored nas. Radovala se životu, otvorenog srca dijelila je s nama sve školske brige i raspoloženja. Voljela je Filipa… Ivona za nas nije umrla. Ona će zauvijek živjeti u našim mislima i sjećanjima - dio je oproštajnog pisma kojeg je na rubu plača pročitala Ivonina školska kolegica. Suze su potekle svima, zaplakali su i najtvrdokorniji. 

Nakon što je lijes spušten u grobnicu i svećenik obavio molitvu, majka Suzana je prva bacila bijelu ružu na lijes. Bio je to težak prizor, doimalo se da želi za njom, no zbog boli i tuge je dezorijentirana pa su je odveli od grobnice. Bijele ruže su zatim bacili Ivonini školski kolege i ostali prisutni te ružama grobnicu ispunili gotovo do vrha. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1