Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Postavljeni deseci kamera, a Grad i policija ništa ne znaju?

U Beogradu su postavljene nove kamere. Policija kaže da ih ona nije postavila, a u Gradu kažu da ne znaju ništa o tome. Stručnjaci kažu da je to nemoguće...

6 komentara

Zadnjih dana u Beogradu su postavljeni deseci kamera, a nitko ne zna tko ih je postavio, piše Blic. U gradskoj upravi tvrde da oni nisu postavljali nikakve kamere. Novinari su u policiji dobili isti odgovor. 

- MUP Srbije nije postavio u Beogradu niti jednu novu kameru za detekciju prometnih prekršaja od 2011. godine kada je taj sustav pušten u rad. Također, MUP ove godine u Beogradu nije postavio ni kamere neke druge namjene na nekoj novoj lokaciji - priopćili su iz MUP-a Srbije, ali nisu odgovorili na pitanje "da li znaju tko je onda postavio kamere".

Darko Glavaš, iz gradskog ureda za izvanredne situacije, kaže da ne zna tko je postavio kamere. 

- Da li netko smije postaviti kamere, a da za njih ne znaju ni MUP ni Grad? Takav ne postoji. Niko ne može postaviti nikakvu komunalnu infrastrukturu na području Grada Beograda bez odobrenja Ureda za promet koji to mora odobriti. Nemojte mi reći da nitko ne zna čije su kamere, jer to je moralo proći kroz Gradsku upravu. Po mom mišljenu, to je ili policija, ili neka organizacija koja je dobila ovlaštenje od policije ili Grada - kaže profesor prometnog fakulteta u Beogradu Milan Vujanić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message