Obavijesti

News

Komentari 184

Poštenje nema cijenu: Na cesti pronašla 2000 kuna i vratila ih

Poštenje nema cijenu: Na cesti pronašla 2000 kuna  i vratila ih
1

Tražeći parkirno mjesto više u blizini centra Čakovca Ira Branilović iz Plešivice stala je baš na mjestu gdje je istog dana mladić iz Vratišinca izgubio 2000 kuna. Nije dvojila ni sekunde

VIDEO

Izlazeći iz auta Ira Branilović (39) iz Plešivice, koja je u Čakovec tog dana došla da bi otišla na misu u crkvu svetog Nikole, ugledala je pregaženu kuvertu s tragovima guma iz koje je virilo, kako kaže, nešto šareno, donosi emedjimurje.

- Zaključila sam da se ne radi o maloj svoti. Prva reakcija bila je ta da sam pogledom pratila ljude po ulici s nadom da ću vidjeti osobu čiji govor tijela bi govorio da je nešto izgubila, no ništa od toga. Kako sam se nalazila u blizini banke, pomislila sam da bi oni mogli znati o čemu se radi, ali ni tamo nisam dobila informacije - kaže poštena Ira koja je odmah sljedeće jutro svotu prijavila međimurskoj policiji, koji su ubrzo pronašli vlasnika.

'Nije mi svejedno bilo imati tuđi novac u kući'

U kuverti je bilo 2000 kuna, koje je baš na mjestu gdje se ona parkirala toga dana, izgubio mladić iz Vratišinca. Dan kasnije sastala se s mladićem i njegovom majkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oboje su odmah stali zahvaljivati. Zaista je sreća što omotnicu nije pronašao netko tko bi možda zloupotrijebio novac jer je izgubljen oko podneva, a pronašla sam ga tek u 18 sati. Za vrijeme kad sam razmišljala kako i gdje objaviti da sam pronašla novac, moram priznati, nije mi bilo svejedno imati tuđi novac u kući - kazala je poštena nalaznica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.