Obavijesti

News

Komentari 123

Potresna ispovijest: Počeo me daviti i gurnuo mi šaku u usta

Potresna ispovijest: Počeo me daviti i gurnuo mi šaku u usta

Zagrepčanka (40) koju je u nedjelju napao azilant doživjela je novi šok. Iako joj je policija na prepoznavanju obećala da je neće vidjeti, oni su se spustili s četvrtog kata i počeli u nju zuriti

VIDEO

Nikada neću izbrisati te slike iz sjećanja. Mislila sam da će me ubiti. Ležala sam na podu, a napadač me počeo daviti i gurnuo mi šaku u usta. Zamalo sam ostala bez svijesti. Govorila sam mu da me je strah i molila ga da me pusti, ali nije odustajao, još uvijek u šoku i s vidnim ozljedama vrata prisjeća se Zagrepčanka (40) koju je u nedjelju ujutro u novozagrebačkom naselju Dugave napao 27-godišnji tražitelj azila.

Zagrepčanka (40) sada je doživjela novi šok, i to na prepoznavanju u policiji. Policija joj je obećala da je ostali mladići koji žive na istoj adresi, a koji su bili iza stakla, neće vidjeti. Sjedila je u prizemlju kada su se s kata spustila četiri mladića i u nju počela zuriti, javlja Večernji.

Razočarana je i činjenicom da napadač nije osumnjičen za pokušaj silovanja, već za bludne radnje.

- Što bi bilo da je na mom mjestu bila curica? Zar netko treba stradati da se ovakav užas ozbiljno doživi? - pita se žrtva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Zagrepčanka (40) je Afganistanca ugledala kada je ulazila u zgradu u kojoj joj živi sestra. Pitala ga je treba li i on ući, a on je odgovorio potvrdno dodavši da ide kod prijatelja. Kada je stala pretraživati ključeve stana, primijetila je da je mladić slijedi te da se čudno ponaša.

- Rukom mi je počeo pokazivati na drugi kat i govoriti: “You, me, there.” Nije prestajao pa sam pomislila da me želi opljačkati. Krenula sam prema stubištu i pokušala ga nagovoriti da izađe van - kazala je žrtva napada. 

Budući da 27-godišnjak nije odustajao od nauma, žena ga je pokušala izgurati van. 

- Tada me je zgrabio i počeo vući. Cijelo vrijeme oštricu skalpela držao mi je ispod vrata. Uspjela sam ga nekako odgurnuti i glasno sam vikala “Upomoć!” Pokušao me utišati, bacio me na pod i sjeo na mene. Počeo me dodirivati, a nikog nije bilo da mi priskoči u pomoć - govori 40-godišnjakinja.

Ni sama ne zna kako je skupila snage da odgurne napadača i izjuri iz zgrade. Međutim, on je potrčao za njom, a ona nije prestajala vikati. Susjedi su reagirali tek nakon što ju je počeo vući za kosu i snažno je ošamario na ulici. Tražitelja azila deportiranog prije četiri mjeseca iz Austrije ubrzo je uhvatila zagrebačka policija. Ustanovili su da je imao 1,6 promila alkohola u krvi, a policiji je otprije poznat. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!