Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Potrošačkim zajmom do novca unutar 24 sata

Nemate financijskih problema ali vam se ipak dogodilo da u ključnom trenutku niste imali dovoljno novca kako bi si, primjerice, kupili odjeću na akciji, povoljnu avionsku kartu, putni aranžman, novu perilicu rublja ili nešto treće. Za takve situacije su rješenje potrošački zajmovi

portrait of senior businessman as leader  with staff in backgrou
Foto: Antidra

Potrošački zajmovi su kratkotrajni zajmovi čija je namjena upravo rješavanje iznenadnih financijskih obveza građanstva. Velika prednost je što za ovakvu vrstu zajma nije potreban jamac ili neki drugi instrument osiguranja, zajam je nenamjenski, a može ga odobriti i nebankarska institucija, što postupak odobrenja i isplate zajma čini brzim i jednostavnim.

Potrošački zajmovi se u svijetu koriste već desetljećima te predstavljaju dodatni izvor financiranja za one kojima je novac potreban.  Kako se ovi zajmovi izdaju na kratak rok i u relativno malim iznosima, ne iznenađuje podatak da se većina takvih zajmova otplaćuje uredno i na vrijeme.

Ovaj brz, siguran i diskretan način kratkoročnog financiranja omogućuje vam da u slučaju iznenadne financijske potrebe, bilo koje prirode, brzo dođete to traženih sredstava.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija koja je specijalizirana za odobravanje potrošačkih zajmova. Popunjavanjem jednostavnog online obrasca zaposlenim osobama se omogućava isplata potrošačkog zajma u iznosu od 500 – 10.000 kuna unutar 24 sata.

Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem svog smartphonea ili računala i bez potrebe odlaska u poslovnicu i čekanja u redu. Troškovi i svi ostali uvjeti zajma su jasno iskazani na web stranici, tako da korisnik uvijek može biti siguran da nema nikakvih prikrivenih ili dodatnih troškova. 

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji na ovaj način sigurno, brzo i jednostavno podmiruju svoje kratkoročne obveze.

Tema: Promo sadržaj

Message