Obavijesti

News

Komentari 76

Kuščević bio u Uskoku: 'Neka sve institucije rade svoj posao'

Kuščević bio u Uskoku: 'Neka sve institucije rade svoj posao'

Točno prije sedam dana je ispitan , rekao nam je njegov odvjetnik Joško Čeh. Nije htio otkriti kako se bivši ministar branio. Javili smo se i Kuščeviću...

VIDEO

Lovro Kuščević ispitan je prošlog petka u splitskom USKOK-u, doznajemo.

- Točno prije sedam dana je ispitan - rekao nam je njegov odvjetnik Joško Čeh. Nije htio otkriti kako se bivši ministar branio.

Javili smo se i Kuščeviću.

- Ne bi ja baš smio to komentirati. Mogu potvrditi da svi, sve institucije, rade svoj posao - kratko nam je prokomentirao Kuščević. 

Podsjetimo, Uskok je pokrenuo istragu protiv bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića, tereteći ga da je kao načelnik općine Nerežišća inicirao promjenu prostornog plana i svoju štalu prenamijenio u stambeni prostor te šogoru bespravno omogućio kupnju povoljna POS-ova stana.

Uz Kuščevića, istragom su obuhvaćene još tri osobe koje Uskok sumnjiči za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, poticanja na te zlouporabe i davanje lažnog iskaza.

Prema neslužbenim podacima, pod Uskokovom istragom uz Kuščevića su se našli njegov šogor Ivica Žuvić, nekadašnji predsjednik Općinskog vijeća Nerežišća Jakša Goića te sadašnji načelnik općine Svemir Obilinović.

Također, Lovru Uskok tereti se da je od studenoga 2009. do kolovoza 2010. u Nerežišćima šogoru na njegovo traženje omogućio kupnju POS-ova stana, iako je znao da njegov šogor na to nema pravo jer je još od 2007. vlasnik stana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.