Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Povjerenstvo za sukob interesa razmatra slučaj Martine Dalić

Povjerenstvo će se time baviti, najprije treba donijeti odluku jesu li saznanja iz medija i prijave dovoljne za pokretanje postupka ili će se donijeti odluka o nepokretanju postupka, poručili su

Foto: Borna Filic/PIXSELL
24 komentara

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na temelju medijskih napisa i prijave zaprimljene u petak otvorilo je predmet u slučaju potpredsjednice Vlade i ministrice Martine Dalić, potvrdila je u petak Hini glasnogovornica povjerenstva Martina Jurišić.  

Dodala je kako ne može reći kada će biti odlučivano o tome predmetu, jer povjerenstvo treba održati radni sastanak i vidjeti treba li se prikupiti dodatna dokumentacija i treba li još nešto činjenično utvrditi ili ne.

- Povjerenstvo će se time baviti, najprije treba donijeti odluku jesu li saznanja iz medija i prijave dovoljne za pokretanje postupka ili će se donijeti odluka o nepokretanju postupka, pojasnila je Jurišić.

Povjerenstvo će o tome nastojati odlučiti čim prije, predmet je otvoren tek jučer, još nije održan ni jedan radni sastanak, a s obzirom na dužnosnicu i veliki interes nastojat će se da čim predmet ide na sjednicu bude spreman, rekla je Jurišić. 

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message