News

Komentari 3

Pozitivan htio otići iz države

Pozitivan htio otići iz države

Muškarac je državljanin Bosne i Hercegovine, imao je prijavljeno boravište u Hrvatskoj i izrečena mu je mjera liječenja u kući od covida  od 11. do 18. prosinca, koje se nije pridržavao, kažu u policiji

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška u četvrtak je zaustavljen 27-godišnjak koji je imao pozitivan nalaz na korona virus i određenu mjeru liječenja kod kuće, a u automobilu je bio sa crnogorskim državljanima pa su svi zajedno do isteka mjera vraćeni u Hrvatsku.

Prekršitelj mjere izolacije na granični prijelaz stigao je u četvrtak oko 20,50 sati u automobilu crnogorskih registarskih oznaka.

Muškarac je državljanin Bosne i Hercegovine, imao je prijavljeno boravište u Hrvatskoj i izrečena mu je mjera liječenja u kući od covida  od 11. do 18. prosinca, koje se nije pridržavao, kažu u policiji.

Dodaju da su u vozilu s njim bili i državljani Crne Gore kojima je epidemiolog nakon toga odredio mjeru samoizolacije.

- Svi su vraćeni na istu adresu u Hrvatskoj do isteka propisanih mjera - potvrdila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Kazala je da policija nastavlja kriminalističko istraživanje i podnošenje kaznene prijave protiv državljanina BiH zbog kaznenog djela širenja i prenošenja zaraznih bolesti.

Najčitaniji članci