U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijek su stigli Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin
EDUKACIJA
Poznati chefovi stara hrvatska jela spremali na moderan način
Kušali smo neka vaša autohtona jela i predivno je bilo osjetiti i na tanjuru vidjeti svu tu vašu tradiciju i povijest, rekao je u chef Lionel Levy na radionici u osječkom restoranu Muzej okusa.
POGLEDAJTE VIDEO:
U Osijeku najpoznatiji chefovi svjetskih restorana predstavljaju gurmanske novitete Reporterka: Danijela Mikola
Posted by 24sata on 9. studenoga 2017
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijeku su Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin iz Francuske, nositelji Michelin zvjezdica kvalitete pred 60-ak kuhara iz Slavonije i Baranje pokazali kako se hrvatska stara jela mogu prirediti na moderan način.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku