Obavijesti

News

Komentari 170

Prebili ga u kafiću: Ivan je duša od čovjeka, radio je svoj posao

Prebili ga u kafiću: Ivan je duša od čovjeka, radio je svoj posao
3

POŽEGA: Zaštitar Ivan Topalović (47), kojeg su u baru pretukla tri mladića, još se bori za život. Njegove tri kćeri su u strahu zbog neizvjesnosti i pitaju se kako će sve završiti

VIDEO

Strašno nas je šokirao ovaj događaj. Ivan, koji je duša od čovjeka, brutalno je pretučen, a samo je radio svoj posao, koji jako voli. Njegova supruga i tri kćeri su očajni. Upravo idem od njih po drugog brata, koji dolazi iz Švicarske pa ćemo obojica u bolnicu. Obitelji je sad najvažnije da se on izvuče, da se oporavi... Naravno, želimo i da oni koji su mu to učinili budu primjereno kažnjeni, rekao je Stjepan Topalović (56) brat pretučenog zaštitara.



Obitelj je u šoku. Kćeri su u strahu zbog neizvjesnosti i pitaju se kako će sve završiti. Nadaju se najboljem i još ne mogu vjerovati da je njihovu ocu to netko mogao učiniti, mada su znali da radi opasan posao.

- Ivan to radi dvadesetak godina, od 1997. godine, kad je izašao iz Hrvatske vojske. Inače je branitelj i prošao je sva bojišta. Voli to što radi i u njega su poslodavac i oni kojima je pružao usluge zaštite imali veliko povjerenje - kaže Stjepan, što su potvrdili u zaštitarskoj tvrtki za koju radi.

Vlasnik tvrtke je stalno u bolnici i s liječnicima bdije nad svojim djelatnikom, koji mu je, prema Stjepanovim riječima, bio desna ruka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



U slavonskobrodskoj bolnici rekli su da je stanje zaštitara i dalje teško te da će napraviti još jedan CT snimak kako bi vidjeli je li polomljena koja kost unutar glave i ima li novih krvarenja. Prema neslužbenim izjavama, liječnici smatraju da će se Ivan izvući jer ima jak organizam.

Podsjećamo, Ivana Topalovića i mladića (20) trio je napao u četvrtak oko 3.50 sati u prostorijama diskoteke Platinum u Cehovskoj ulici u Požegi. Svjedoci su bili šokirani brutalnošću tučnjave.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 20 i 28 godina s područja Kaptola te mladićem (30) s područja Požege. Sumnjiče ih da su Ivana Topalovića teško, a mladića (20) lakše ozlijedili.


- Na temelju naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu policajci su pretražili obiteljske kuće u kojima prebivaju osumnjičenici. Kod 20-godišnjaka su pronašli rasprskavajuće streljivo, za koje su utvrdili da nije njegovo nego njegova brata, a kod 30-godišnjaka su našli marihuanu. Trojica nasilnika završila su kod pritvorskog nadzornika i protiv njih slijedi kaznena prijava za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda, za što im, prema Kaznenom zakonu, prijeti do osam godina zatvora. Protiv 30-godišnjaka policija će nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti i kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama - rekli su nam u požeškoj policiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

I dalje nema ni traga Danki (2): Vatrogasci su spremni pretražiti kanalizacijsku mrežu i jezero!
POTRAGA ZA DANKOM (2)

I dalje nema ni traga Danki (2): Vatrogasci su spremni pretražiti kanalizacijsku mrežu i jezero!

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Samo majka zna što se dogodilo u 89 minuta od nestanka Danke do prijave: 'Ni suzu nije pustila'
VELIKA REKONSTRUKCIJA NESTANKA

Samo majka zna što se dogodilo u 89 minuta od nestanka Danke do prijave: 'Ni suzu nije pustila'

Majka Danke Ilić (2) tek je nakon sat i pol prijavila nestanak kćeri. Prije toga brisala je poruke i pozive. Opet je bila na saslušanju u policiji
VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)
TRAŽILI NOVAC

VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)

BiH - Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku tvrdili da znaju gdje je djevojčica Danka (2), koja je ovog tjedna nestala kod Bora u Srbiji. Uhićeni su na području Hadžića. Naime, trojica muškaraca su tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj Danki. Uhićenje je zatražio beogradski Interpol, a odjel za Cyber kriminal locirao je muškarce s pomoću njihove IP adrese. U kuću u kojoj su se nalazili upala je specijalna policija.