Obavijesti

News

Komentari 16

Prebio trudnu ženu: 'Probio mi je bubnjić i ostavio u nesvijesti'

Prebio trudnu ženu: 'Probio mi je bubnjić i ostavio u nesvijesti'
1

Ashleigh Booth iz Halifaxa prijavila je oca svoje djece za obiteljsko nasilje nakon što ju je toliko snažno istukao da joj je puknuo bubnjić. Bila je tad u četvrtom tjednu trudnoće

VIDEO

Šokantan video u kojem muškarac tuče trudnu ženu obišao je svijet. Ashleigh Booth (25) bila je četiri tjedna trudna kada ju je Gareth Warne prebio u kući u Halifaxu. 

Booth je video nadzorne kamere podijelila na svom profilu na Facebooku kako bi osvijestila mnoge ljude o obiteljskom nasilju. Ona ga je proživljavala više od godinu dana. Warne je osuđen zbog napada i ima zabranu prilaska, piše The Sun. 

'Vukao me za kosu i grizao za lice' 

Njih dvoje imali su četveromjesečno dijete zajedno. Ashleigh je objasnila i pozadinu napada koji se dogodio prošle godine. 

- U studenom je provalio u kuću mog oca i toliko me jako udario da mi je probio bubnjić. Ostavio me tamo bez svijesti dok sam bila u četvrtom tjednu trudnoće - objasnila je. Od tad je u konstantnom kontaktu s policijom. 

Da stvar bude gora, Ashleigh u svojoj Facebook objavi piše da je Warne uzeo njihovo dijete iz kolijevke i krenuo s njime u auto. Kada je sjeo za volan (a bio je pod utjecajem alkohola), bebu je smjestio sebi u krilo. Ashleigh je, prema njezinim riječima, slijedila svoj instinkt i odmah zgrabila dijete. Tada je krenula borba s Warneom. 

- Vukao me za kosu i grizao me za lice. U tom trenutku je iz auta iskočio i njegov pas koji mi je počeo gristi noge i prepone. Mogao je tako ozlijediti i naše dijete. Cijelo to vrijeme niti jedan od njegovih prijatelja koji su bili u autu nisu intervenirali i pomogli mi - napisala je. 

'Nisam zaslužila to' 

Kako piše, čini se da je Warne već prije bio osuđivan zbog obiteljskog i seksualnog nasilja jer je isto radio i svojoj bivšoj ženi. 

- Htjela sam podijeliti svoju priču i pokazati da se obiteljsko nasilje događa i dalje. To je najgora stvar s kojom se itko može nositi. Ne bih to poželjela ni najgorem neprijatelju. Griješila sam i ja, nisam savršena i možda sam ponekad trebala drugačije napraviti neke stvari, no zar nismo svi takvi?? Nisam zaslužila to što mi se dogodilo - napisala je Ashleigh. 

Policija u Yorkshireu uhitila je Warnea istog dana. Dva dana kasnije izašao je pred sud i optužen je za napad. Dobio je kaznu društveno-korisnog rada i zabranu prilaska žrtvi. 

Podsjetimo, i Hrvatsku zadnjih nekoliko mjeseci trese slučaj nasilja nad mladom, 18-godišnjom djevojkom u Zadru. Njezin napadač, Darko Kovačević Daruvarac, pušten je da se brani sa slobode nakon šest mjeseci pritvora. Osumnjičen je da je djevojčinom glavom udarao u umivaonik sve dok ga nije razbio. Od onda je ona prošla brojne operacije. 

Otkako je izašao na slobodu, njezina majka primila je nekoliko prijetnji, a u Zadru su već održana dva prosvjeda zbog lošeg pravosudnog sustava koji je omogućio Daruvarcu da se brani sa slobode, iako, kao i ovom slučaju, postoji snimka nasilja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa