Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pred djecom raskomadao ženu pa ju vozio u putnom hladnjaku

Netom nakon što je rodila njihovo drugo dijete, monstrum Justin Rey fotografirao je sebe i djecu uz leš supruge da bi ju zatim raskomadao i dijelove tijela ugurao u putni hladnjak

Foto: YouTube

Muškarac iz Kansasa optužen je da je ubio suprugu da bi zatim njezine ostatke danima vozio u putnom hladnjaku. Justin Rey (35) navodno je fotografirao njezino tijelo uz njihovu 2-godišnju kći

Uhićen je 24. listopada, a uz optužbe za ubojstvo, na teret mu se stavlja i oskvrnuće tijela te ugrožavanje sigurnosti djeteta. 

Djecu fotografirao uz leš majke 

Rey se s tada još trudnom suprugom i kćerkom prijavio u hotel u Kansas Cityju 25. rujna. Policiji je nakon privođenja rekao kako je supruga Jessica drugo dijete rodila 20. listopada u hotelskoj kupaonici prije nego što je, kako je tvrdio, počinila samoubojstvo. Kasnije je promijenio iskaz te tvrdio da je jednostavno umrla zbog komplikacija tijekom poroda.

Nakon što ju je ubio, njezino tijelo polegao je na krevet te se fotografirao uz nju i djecu, a zatim još najmanje dva dana provodio vrijeme u sobi s lešom supruge. Zatim ju je vratio u kadu te pred djecom raskomadao njezino tijelo kako bi je uspio ugurati u putni hladnjak. Dijelove tijela koji nisu stali u hladnjak je bacio. Zatim je, glumeći ženski glas, telefonski odjavio sobu kako bi s djecom mogao neometano otići iz hotela.

Foto: Johnson County Sheriff's Department

U hotelskom restoranu upoznao je bračni par te ih zamolio da njega, djecu i njihovu prtljagu prevezu do privatnog skladišta, a nakon što ostavi stvari, među kojima i hladnjak sa supruginim ostacima, na željezničku postaju kako bi napustio grad. Muškarac koji ga je vozio primijetio je krv na hladnjaku te posumnjao u Reyeve namjere. 

Policiji odmah priznao da je raskomadao tijelo

Planovi su mu se raspali nakon što su voditelji skladišta, zabrinuti zbog dobrobiti novorođenčeta i 2-godišnje djevojčice, pozvali hitne službe. Kada je stigla policija, na pitanje gdje je majka djece, rekao im je da je dio nje u hladnjaku, a drugi dijelovi u torbama koje je nosio sa sobom. 

Uzrok smrti ubijene Jessice još se utvrđuju, a djeca su predana socijalnim službama, piše People

Možda vas zanima i ovo:
Message