Obavijesti

News

Komentari 2

Predstavljao se kao menadžer i napastovao mladiće i dječake

Bivšeg radijskog voditelja ne može pronaći ni sud ni policija pa je u ponedjeljak u njegovoj odusutnosti nastavljen postupak za prevaru niza zadarskih obrtnika

VIDEO

Zadarski Općinski sud bezuspješno pokušava ući u trag bivšem varaždinskom radijskom novinaru i navodnom estradnom menadžeru, 67-godišnjem Miloradu Korbaru, kojem se od 2008. godine u Zadru sudi zbog kaznenog djela prevare i bludničenja nad mladićima, javlja zadarski.hr.

Bivšeg radijskog voditelja ne može pronaći ni sud ni policija pa je u ponedjeljak u njegovoj odusutnosti nastavljen postupak za prevaru niza zadarskih obrtnika koju je počinio predstavljajući se kao uspješni estradni menadžer Zdravka Škendera i Krunoslava Kiće Slabinca.

Korbar je u Zadru 2008. godine kao lažni estradni menadžer prevario dvadesetak zadarskih obrtnika nudeći im javno oglašavanje na plakatu Škenderovog ili Kićinog koncerta za što je tražio 300 kuna. Nakon što bi žrtve pristale na takav dogovor 67-godišnjak bi im izdao i uplatnicu, a sve je palo u vodu nakon što su obrtnici shvatili da su prevareni i cijeli slučaj prijavili policiji.

Iste godine, također se predstavljajući kao menadžer, prijavljen je policiji zbog zlostavljanja mladića nad kojima je bludničio i pokušao ih seksualno iskoristiti u svom stanu u Zadru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istom laži se poslužio i kako bi namamio 23-godišnjeg J.A. iz Kaknja iz BiH kojem je obećao posao. Smjestio ga je u svom stanu gdje ga je tjekom noći pokušao napastovati. Mladić je obitelji ispričao kako ga je napao i vezao muškarac star oko 50 godina, koji ga na svu sreću nije uspio silovati, već je pobjegao nakon njegovog zapomaganja.

Policija ga je dovela u vezu i s bizarnim napadom na 13-godišnjaka kojeg su našli vezanog remenom ispred zgrade Osnovne škole Vodice. Dječak je bio u kratkoj majici i gaćicama, a garderoba i školska torba su bile razbacane oko njega. 

Korbar je nekoć bio menadžer pjevačima, među kojima je i Neda Ukraden, no prije 20-ak godina je otišao iz Varaždina gdje je ostavio obitelj i dvoje djece.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag