Obavijesti

News

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu
3

U Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, konferencija LEAP Summit

 

1,000 mladih entuzijasta, 36 internacionalnih stručnjaka iz Googlea, Disneyja, IBM-a, P&G-a, Microsoft-a, Deutsche Telekom-a i mnogih drugih te predavanja, paneli, radionice, vrijedni certifikat i party program je samo dio programa koji možete očekivati na Leap Summit, od 5. do 7. svibnja u SC-u Zagreb po prvi puta u Hrvatskoj!

U Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, konferencija LEAP Summit. Zagreb na tri dana postaje domaćin preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva,  poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

Pogledom na listu predavača jasno je zašto brojni sudionici dolaze i iz tisućama kilometara udaljenih zemalja na ovaj Summit – predavanja će održati internacionalni stručnjaci iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, P&G-a, Microsoft-a, Google-a, Disney-a i Deutsche Telekom-a, ali i investitori te uspješni poduzetnici iz Njemačke, Izraela, Velike Britanije i Rusije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. Kvalitetni predavači s višegodišnjim iskustvom podijelit će svoje inspirativne životne priče, priče o uspjehu i razvoju osobne karijere te motivirati mlade da pozitivne promjene u društvu pokreću upravo oni. Sve detalje i najave predavača možete provjeriti na službenoj stranici.

Sudjelovanjem na LEAP Summit konferenciji će uz nova znanja i ideje, sudionici moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te će saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, Metro, HEP, Microsoft, Imago i mnogi drugi. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Nakon konferencije, sudionici će imati znanja i inspiraciju da djeluju i pokreću promjene u svojoj okolini kako bi stvorili bolju budućnost za mlade.

Prijave za LEAP Summit otvorene su do kraja tjedna stoga požurite i osigurajte svoje mjesto već danas na http://www.leapsummit.com/tickets/!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.