Obavijesti

News

Komentari 11

Preminuo novinar Nenad Bunjac

Preminuo novinar Nenad Bunjac

Nenad Bunjac bio je istraživački novinar, kolumnist i reporter. Uz ostale hrvatske medije, pisao je i za Nacional i Feral Tribune. Prijatelji i kolege na Facebooku opraštaju se od njega

VIDEO

Nenad Bunjac, riječki novinar, preminuo je u 53. godini, u noći na subotu u KBC-u Rijeka. Prijatelji i kolege opraštaju se od prerano otišlog Bunjca na Facebooku.

- Otišao je danas nažalost, desetljećima prerano, drugačiji, autentičan, poseban i svoj…, inteligentan i lucidan, slobodouman i strastven, nepokoreni slobodar - Nenad Bunjac, dragi kolega i prijatelj s kojim sam gotovo izrijekom dijelio vizije ali ponekad nisam sasvim dijelio stavove o tome kako te vizije pretvoriti u ciljeve i stvarnost, a opet, upravo sjajno smo se slagali i znali baš guštati u susretima - napisao je jedan od njegovih prijatelja na Facebooku.

Bunjac je radio na mnogim hrvatskim medijima, među kojima su bili i Nacional te Feral Tribune. Osim što je bio istraživački novinar, kolumnist i reporter, bio je i dragovoljac Domovinskog rata.

Završio je Grafičku školu u Zagrebu te psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

- Baš me presjekla vijest: umro je od covida 19 moj fejs frend, novinar Nenad Bunjac. Volio sam čitati njegove nekonvencionalne kolumne u novinama i na portalima, a i fejs objave. Temperamentan, samosvojan, bez dlake na jeziku. Uglavnom sam se slagao s njim, a i kad nisam, sa zanimanjem sam ga čitao. Adio, prijatelju! - napisao je o njemu Velimir Visković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...