Obavijesti

News

Komentari 15

Premlatili 40-godišnjaka, sud je petoricu pustio na slobodu

Premlatili 40-godišnjaka, sud je petoricu pustio na slobodu
1

Dok je prvooptuženi S. H. (30) i dalje u bijegu, sudac istrage Županijskog suda u Zadru Ivan Marković prvo je pustio četvoricu, a onda u petak i petog napadača

VIDEO

Nakon što su prošlog tjedna puštena četvorica, u petak je na slobodu pušten i peti napadač na 40-godišnjaka ispred zadarskog kluba Hype, javlja Slobodna Dalmacija. 

- M.G. (31) je u istražnom zatvoru proveo mjesec dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Svi svjedoci koji su bili predloženi u istrazi su ispitani, a kako je sudac Marković procijenio da je prestala mogućnost ponavljanja kaznenog djela nije poznato. 

Šesti osumnjičeni i prvooptuženi S.H.u bijegu je već mjesec dana, a sud je petorku na slobodu pustio iako nije utvrdio tko je točno nanio teške ozljede 40-godišnjaku. Policija inače sumnja da je u napadu sudjelovalo ukupno osmero ljudi. 

Slobodna Dalmacija piše da je puštanje osumnjičenih na slobodu izazvalo razočaranje u zadarskoj policiji. Teško im je vjerovati da je sud odbio prijedloge državnog odvjetništva da se osumnjičene zadrži u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a ne samo zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Podsjećamo, zbog brutalnog premlaćivanja 40-godišnjeg Zadranina na Obali kneza Branimira, policija je u uhitila petoricu Zadrana. Napadači F.G. (26), M.G. (31), P.K. (24), J.M. (24), te Š.M. (27), privedeni su iz policije u Općinsko državno odvjetništvo u Zadru gdje je protiv svih podnesena kaznena prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi, a za 26-godišnjeg F.G. kod kojeg je pronađena automatska puška i metalna teleskopska palica i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

- Muškarac je pretučen u subotu, 20. srpnja, oko četiri sata ujutro nakon što ga je “šestorka”, inače zaštitari koji rade na crno u jednom zadarskom klubu, najprije verbalno napala jer je htio ući u “blokirani” toalet u jednom drugom klubu u kojem su konzumirali drogu, piše Zadarski.hr

Napadnuti 40-godišnjak nikad nije prijavio napad, iz straha od osvete njemu osobno ili nanošenjem materijalne štete lokalima koje posjeduje u Zadru. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..