News

Komentari 89

Premlatili maloljetnika u Zadru. Svjedok tvrdi: Četvorica su ga tukla, udarali su ga bokserom

Premlatili maloljetnika u Zadru. Svjedok tvrdi: Četvorica su ga tukla, udarali su ga bokserom

Iz zadarske policije potvrdili su da je mladić prebačen u bolnicu, ali još nije poznato o koliko se teškim ozljedama radi. Jedan od očevidaca rekao je da je bilo četiri napadača i da ga je netko tukao bokserom

Nekoliko ljudi večeras je brutalno premlatilo maloljetnog mladića u zadarskoj Ulici bana Josipa Jelačića.

- U 20.15 sati dobili smo dojavu građana o fizičkom napadu. Na teren su izašli policijski službenici te djelatnici Hitne koji su ozlijeđenog mladića prevezli u zadarsku Opću bolnicu - kratko su nam potvrdili događaj u zadarskoj policiji i naglasili da je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku, a ozljede mladića će se naknadno utvrditi. Nisu nam mogli potvrditi ni o koliko napadača je riječ, samo su kazali kako se radi o više ljudi.

Kako je za zadarski.hr ispričao očevidac, dok je prolazio autom primijetio je kako skupina mladića udara maloljetnika, koji je, prema njegovim riječima, imao oko 15 godina i oko 40 kilograma, a četiri napadača su bili stariji i fizički nadmoćniji.

- Počeo sam vikati na njih. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu - ispričao je.

Navodno je jedan od napadača nesretnog mladića nekoliko puta udario bokserom u glavu. Maloljetnik je, kako piše zadarski.hr, nepomično ležao na cesti do dolaska Hitne, ali je bio pri svijesti.

- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Gledam i ne vjeruje da je to moguće u našem gradu. Takvo nasilje, takva okrutnost, a oni su djeca. Zašto se to događa - pita se muškarac koji je rekao da mu je dječak ispričao i da su mu isti momci već prijetili.

Jedan od prolaznika pozvao je policiju, koja je brzo stigla, a čim su došli liječnici, stavili su ovratnik i prebacili ga na nosila kako bi ga odvezli u bolnicu.

- Zašto su mu prijetili, zašto su ga tako krvnički pretukli, ne znam, ali dječak se nije mogao pomaknuti. Ležao je nepomično, boljela su ga leđa - ispričao je svjedok koji je pogođen napadom rekao da ne može vjerovati da se ovo događa u Zadru.

- Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano - rekao je.

Najčitaniji članci