Obavijesti

News

Komentari 73

Prešao je na suprotni trak, u nesreći mu poginula suputnica

U sudaru dva automobila u Drežnik Gradu u općini Rakovica u subotu oko 16 sati smrtno je stradala putnica (51), a lakše je ozlijeđen vozač (62) u istom vozilu i putnica u drugom vozilu.

VIDEO

Izlaskom iz desnog zavoja, a zbog neprilagođene brzine, 62-godišnji vozač prelazi na suprotni kolnički trak i udara u osobno vozilo karlovačkih registracijskih oznaka. U vozilu zagrebačkih oznaka smrtno je stradala 51-godišnja putnica. – priopćuje policija. Očevidom mjesta nesreće rukovodio je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim kolničkim trakom. Protiv 62-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava na Općinsko državno odvjetništvo Karlovac.

Još dvoje ljudi je teško ozlijeđeno i dvoje lakše u dvije prometne nesreće u subotu na cestama Karlovačke županije. Obje nesreće dogodile su se oko 22,30 sati, jedna u Draganiću, a druga u Generalskom Stolu kod Duga Rese.

U Draganiću se vozač (48) automobila karlovačkih registracijskih oznaka kretao državnom cestom D1 u smjeru naselja Vrh. Zbog prebrze vožnje i nepropisnog kretanja, automobilom silazi van kolnika i udara u betonski mostić, a nakon toga uslijed zanošenja prelazi na suprotni kolnički trak te udara u nadolazeće vozilo austrijskih registracijskih oznaka. Vozač (48) je u sudaru zadobio teške ozljede, a dvoje putnika iz njegova vozila lakše. Materijalna šteta je oko dvadeset tisuća kuna.

Teške tjelesne ozljede zadobio je i vozač automobila (24) u prevrtanju vozila u Generalskom Stolu. On se automobilom karlovačkih registracijskih oznaka kretao nerazvrstanom cestom. Prilikom izlaska iz zavoja, zbog neprilagođene brzine sletio je van kolnika, gdje je došlo do prevrtanja vozila. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu