Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Preselit će na Žitnjak: Agrokor uskoro napušta Cibonin toranj?

Priča o napuštanju tornja počela je nakon što je na čelo Agrokora stigao Ramljak, a jedna od lokacija na kojoj bi uprava trebala nastaviti svoj rad jest Konzumova upravna zgrada

Foto: Robert Anić/Borna Filić/Sanjin Strukić/Pixsell

Privremena uprava Agrokora na čelu s Vladinim povjerenikom Antom Ramljakomuskoro bi mogla napustiti sjedište kompanije u Ciboninom tornju.

Prema informacijama Jutarnjeg lista, o napuštanju tornja na 26 etaža, u kojem je Agrokor smješten od 2000. godine, razmišlja se već neko vrijeme, a cijeli plan preseljenja trebao bi biti poznat u sljedećih desetak dana.

Priča o napuštanju dugogodišnjeg sjedišta kompanije počela je nedugo nakon što je na čelo Agrokora stigao Ramljak, a jedna od lokacija na kojoj bi uprava trebala nastaviti svoj rad jest Konzumova upravna zgrada na zagrebačkom Žitnjaku.

Dođe li uistinu do preseljenja, vrlo je izgledno da će Agrokor prostore unutar Cibonina tornja, koje su dosad koristili, dati u najam, a jedna od varijanti, u slučaju da se dobije prava ponuda, jest da će prodati urede u jednoj od najprepoznatljivijih i najreprezentativnijih zagrebačkih zgrada, u kojoj je Ivica Todorić stolovao od 4. siječnja 2000. godine.

Todorić je u 92 metra visok Cibonin toranj ušao dan nakon parlamentarnih izbora 2000. godine, i to “s ciljem nadograđivanja korporativnog imidža kompanije”, kako je tada komunicirano iz Agrokora.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message