Obavijesti

News

Komentari 8

Pretjecao prije zebre! Udario je djevojčicu i teško ju je ozlijedio

Vozač Forda, unatoč punoj crti, pretjecao je vozila koja su se zaustavila ispred pješačkog prijelaza kako bi propustila pješake. Naletio je na djevojčicu (9), koja je završila u bolnici s teškim ozljedama

U naletu Forda slavonskobrodskih registarskih oznaka u srijedu popodne oko 16 sati, na pješačkom prijelazu u Trnjanima kod Slavonskog Broda teško je ozlijeđena 9-godišnja djevojčica.

U PU brodsko-posavskoj doznajemo da je krivac za nesreću 46-godišnji vozač Forda koji je, unatoč punoj uzdužnoj razdjelnoj crti na kolniku, pretjecao vozila koja su se zaustavila ispred pješačkog prijelaza kako bi propustila pješake. Djevojčica je prelazila zebru i na nju je naletio nesavjesni vozač Forda. Teško ozlijeđenoj djevojčici pružena je pomoć na mjestu događaja, te potom prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana je na liječenju.

Policijski službenici su 46-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predali na daljnje postupanje Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.