Obavijesti

News

Pretučeni vojnici pobjegli su iz Zadra: 'Bilo nam je baš užasno'

Pretučeni vojnici pobjegli su iz Zadra: 'Bilo nam je baš užasno'
5

ZGROŽENI AMERIKANCI Pretučeni vojnici tvrde da nisu dobili nikakvu podršku kluba u kojem su stradali, policije niti bolnice. Kažu da imaju nekoliko modrica te da su zahvalni što su uopće živi...

VIDEO

Najstrašnije iskustvo ikad. Jedno je proći kroz nešto tako strašno, ali ne dobiti nikakvu podršku od strane kluba, policije niti od bolnice. Bilo je uistinu užasno, kazao nam je jedan od američkih vojnika pretučenih u zadarskom klubu Opera u noći na nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:28

Kažu da su doslovno doživjeli jedno od najstrašnijih iskustava u životu.

- Grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca naciljala je prijatelja i mene u noćnom klubu. Ovi likovi imali su namjeru ne pustiti nas da odande odemo živi. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Nisam mogao zaštititi svog prijatelja! Putovanje koje je počelo tako lijepo završilo je na tako užasan način, ali zahvalan sam jer smo prijatelj i ja živi. Nekoliko oteklina i modrica, ali bit ćemo dobro. Hvala svima koji pitaju kako smo, napokon smo doma - napisao je mladić u poruci.

Iz policije su nam rekli da su izvidi o incidentu u tijeku.

Neslužbeno doznajemo da policija preko Veleposlanstva SAD-a kontaktira dvojicu mladića, koji su otputovali kući odmah nakon primljene liječničke pomoći, umjesto da pričekaju kriminalističku obradu, koja je trebala uslijediti u jutarnjim satima.

Pokretanje videa...

00:26

Navodno je policija već na tragu počiniteljima, svojim “starim znancima”, s kojima je i u posljednje vrijeme imala posla, no službeno nam je rečeno da još nitko nije uhićen niti je kazneno prijavljen, ali se na tome radi.

- Mrzim što vam se ovo dogodilo. Još zahvaljujem Bogu da ste živi, ne znam što bih da sam te izgubila, sine - napisala je zgrožena majka jednog od pretučenih mladića.

Zadarska policija je priopćila da je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć u OB-u Zadar te su mu ustanovili lake tjelesne ozljede, a 25-godišnjak je liječničku pomoć odbio. Policijsku obradu nisu čekali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji