News

Komentari 82

Detalji obračuna u Đurđevcu: Bivšeg pripadnika ATJ Lučko pretukli, on ispalio tri metka

Detalji obračuna u Đurđevcu: Bivšeg pripadnika ATJ Lučko pretukli, on ispalio tri metka

Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja kojeg je nedozvoljeno posjedovao, a trojica koja su ga napali su u pritvoru

Vezano uz tešku ozljedu koju je zadobio 52-godišnji muškarac, bivši pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, u sukobu u noći na ponedjeljak na benzinskoj postaji u Đurđevcu oglasila se PU koprivničko križevačka priopćenjem u kojem stoji kako je  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19./20. prosinca od 23.55 do 00.10 sati  u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara na parkiralištu benzinske postaje došlo do fizičkog sukoba između četvorice muškaraca starosti 52, 19,19 i 23 godine.

Tijekom fizičkog sukoba 52-godišnjak je ispalio najmanje tri hica iz pištolja kojeg je nedozvoljeno posjedovao. Nadalje, sumnja se da su u fizičkom sukobu trojica muškaraca 52-godišnjaku nanijeli teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela osobito teške ozljede protiv trojice osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici također nastavljaju kriminalističko istraživanje svih drugih okolnosti navedenog događaja. 

Najčitaniji članci