Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Boris Jokić odabrat će heroja školstva među kandidaturama koje pošalju čitatelji, a prijaviti se mogu svi djelatnici iz obrazovnog sustava koji su svojim djelovanjem učinili nešto iznimno i hrabro i time se istaknuli

VIDEO

Već dvije godine se učenici, učitelji i svi ostali sudionici procesa obrazovanja suočavaju s velikim izazovima. Međutim, najteža vremena često stvaraju najveće heroje. Uz pomoć naših čitatelja, ovoga puta želimo otkriti koji su to iznimni pojedinci i odati im priznanje nagradom Ponos Hrvatske.

Prijavite nekoga za koga znate da je u vrijeme pandemije, kad su sve mogućnosti obrazovanja bile sužene i kompliciranije nego inače, učinio nešto iznimno i hrabro te se istaknuo u domeni školstva.

Prijedloge pošaljite do 24. siječnja online na stranici ponoshrvatske.hr ili poštom na 24sata d.o.o., Za Ponos Hrvatske, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb.

Teacher,Asking,Her,Students,A,Question,At,The,Elementary,School

U izboru pobjednika pomoći će nam Boris Jokić, ravnatelj Instituta za društvena istraživanja, kojega je javnost upoznala kao borca za bolje školstvo.

- Kategorija kojom se ističe doprinos učenika, nastavnica, odgojitelja, stručnih suradnika i ravnateljica u prethodnoj godini posebno je važna. U nepredvidivoj godini obilježenoj pandemijom i uzdrmanoj potresima aktivnosti i inicijative pojedinaca i kolektiva omogućile su da djeca i mladi imaju kvalitetno i smisleno iskustvo odgoja i obrazovanja. Posebice se to odnosi na situacije u kojima je sustav zakazao, a koje su kao i nebrojeno puta do sada izvukli ljudi. Njihova inicijativnost, kreativnost, empatija, zajedništvo i solidarnost potvrdili su vrijednost hrvatskog sustava odgoja i obrazovanja te dali nadu da se i najteže prepreke mogu premostiti - rekao je Jokić i dodao da će s iznimnim zadovoljstvom proučiti prijave koje stignu na našu adresu.

Partneri projekta su Erste, INA, OTP banka, KONČAR, Hrvatska Lutrija i Fina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.