Obavijesti

News

Komentari 0

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Boris Jokić odabrat će heroja školstva među kandidaturama koje pošalju čitatelji, a prijaviti se mogu svi djelatnici iz obrazovnog sustava koji su svojim djelovanjem učinili nešto iznimno i hrabro i time se istaknuli

VIDEO

Već dvije godine se učenici, učitelji i svi ostali sudionici procesa obrazovanja suočavaju s velikim izazovima. Međutim, najteža vremena često stvaraju najveće heroje. Uz pomoć naših čitatelja, ovoga puta želimo otkriti koji su to iznimni pojedinci i odati im priznanje nagradom Ponos Hrvatske.

Prijavite nekoga za koga znate da je u vrijeme pandemije, kad su sve mogućnosti obrazovanja bile sužene i kompliciranije nego inače, učinio nešto iznimno i hrabro te se istaknuo u domeni školstva.

Prijedloge pošaljite do 24. siječnja online na stranici ponoshrvatske.hr ili poštom na 24sata d.o.o., Za Ponos Hrvatske, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb.

Teacher,Asking,Her,Students,A,Question,At,The,Elementary,School

U izboru pobjednika pomoći će nam Boris Jokić, ravnatelj Instituta za društvena istraživanja, kojega je javnost upoznala kao borca za bolje školstvo.

- Kategorija kojom se ističe doprinos učenika, nastavnica, odgojitelja, stručnih suradnika i ravnateljica u prethodnoj godini posebno je važna. U nepredvidivoj godini obilježenoj pandemijom i uzdrmanoj potresima aktivnosti i inicijative pojedinaca i kolektiva omogućile su da djeca i mladi imaju kvalitetno i smisleno iskustvo odgoja i obrazovanja. Posebice se to odnosi na situacije u kojima je sustav zakazao, a koje su kao i nebrojeno puta do sada izvukli ljudi. Njihova inicijativnost, kreativnost, empatija, zajedništvo i solidarnost potvrdili su vrijednost hrvatskog sustava odgoja i obrazovanja te dali nadu da se i najteže prepreke mogu premostiti - rekao je Jokić i dodao da će s iznimnim zadovoljstvom proučiti prijave koje stignu na našu adresu.

Partneri projekta su Erste, INA, OTP banka, KONČAR, Hrvatska Lutrija i Fina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca