Obavijesti

News

Komentari 0

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Prijavite svoje borce za bolje školstvo i neka vaši učitelji i profesori postanu heroji

Boris Jokić odabrat će heroja školstva među kandidaturama koje pošalju čitatelji, a prijaviti se mogu svi djelatnici iz obrazovnog sustava koji su svojim djelovanjem učinili nešto iznimno i hrabro i time se istaknuli

VIDEO

Već dvije godine se učenici, učitelji i svi ostali sudionici procesa obrazovanja suočavaju s velikim izazovima. Međutim, najteža vremena često stvaraju najveće heroje. Uz pomoć naših čitatelja, ovoga puta želimo otkriti koji su to iznimni pojedinci i odati im priznanje nagradom Ponos Hrvatske.

Prijavite nekoga za koga znate da je u vrijeme pandemije, kad su sve mogućnosti obrazovanja bile sužene i kompliciranije nego inače, učinio nešto iznimno i hrabro te se istaknuo u domeni školstva.

Prijedloge pošaljite do 24. siječnja online na stranici ponoshrvatske.hr ili poštom na 24sata d.o.o., Za Ponos Hrvatske, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb.

Teacher,Asking,Her,Students,A,Question,At,The,Elementary,School

U izboru pobjednika pomoći će nam Boris Jokić, ravnatelj Instituta za društvena istraživanja, kojega je javnost upoznala kao borca za bolje školstvo.

- Kategorija kojom se ističe doprinos učenika, nastavnica, odgojitelja, stručnih suradnika i ravnateljica u prethodnoj godini posebno je važna. U nepredvidivoj godini obilježenoj pandemijom i uzdrmanoj potresima aktivnosti i inicijative pojedinaca i kolektiva omogućile su da djeca i mladi imaju kvalitetno i smisleno iskustvo odgoja i obrazovanja. Posebice se to odnosi na situacije u kojima je sustav zakazao, a koje su kao i nebrojeno puta do sada izvukli ljudi. Njihova inicijativnost, kreativnost, empatija, zajedništvo i solidarnost potvrdili su vrijednost hrvatskog sustava odgoja i obrazovanja te dali nadu da se i najteže prepreke mogu premostiti - rekao je Jokić i dodao da će s iznimnim zadovoljstvom proučiti prijave koje stignu na našu adresu.

Partneri projekta su Erste, INA, OTP banka, KONČAR, Hrvatska Lutrija i Fina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to
NESTABILNO VRIJEME

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to

Što je lipanjski monsun o kojem piše Istramet? Radi se o meteorološkom fenomenu s izraženim padalinama i mogućim poplavama. Kako pišu, stabilizacija vremena trenutno nije na vidiku

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj
VOZITE OPREZNO!

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća
VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih
HITNA POMOĆ NA TERENU

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih

Karlovačka policija je potvrdila da je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 u blizini odmorišta Draganić. U nesreći je sudjelovao jedan auto koji je izletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđeno je troje ljudi, a težina ozljeda za sad nije poznata. Iz HAK-a javljaju da se zbog nesreće u smjeru Dubrovnika vozi u dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. Mole vozače da voze oprezno.