Obavijesti

News

Komentari 13

Prijavite heroje iz susjedstva za 16. po redu Ponos Hrvatske

Prijavite heroje iz susjedstva za 16. po redu Ponos Hrvatske

Do 20. prosinca 24sata će primati prijedloge čitatelja za godišnju nagradu za humanost, hrabrost, nesebičnost i dobrotu koju ćemo dodijeliti 23. veljače u HRT-ovom Studiju 10

Izazov za izazovom, neizvjesnost, agonija, tuga i usamljenost koje smo osjetili uslijed turbulentne 2020. godine, izrodili su neke od najvećih heroja do sad. I ove godine, 16. put po redu, 24sata i partner HRT odabrali su ljude zbog kojih će zasigurno mnogima poteći suza, ljude koji će mnogima postati uzor, izvor inspiracije. Njihova humana, hrabra i nesebična djela, u ovim teškim vremenima, nemaju cijenu.

Nagradu Ponos Hrvatske u veljači će primiti 16 heroja koje smo pronašli među brojnim predivnim pričama koje su obilježile ovu godinu bolesti, potresa, poplave, gubitka... Nova kampanja 24sata kreće upravo danas, a ključno je to da trebamo pomoć čitatelja. Naime, naš žiri trenutno već odabire 15 kandidata kojima ćemo dodijeliti ovu prestižnu nagradu, a zadnjeg, 16. kandidata, odabrat ćemo iz prijedloga koje nam pošaljete vi, naši vjerni čitatelji.

POGLEDAJTE VIDEO Ponos Hrvatske

Pokretanje videa ...

Šaljite nam svoje prijedloge na www.ponoshrvatske.hr. ili poštom na 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb. Sjetite se svih dobrih ljudi koji su vas ganuli svojim postupcima, svih onih koji svojim ponašanjem čine da svijet bude bolje mjesto. Prijave primamo do 20. prosinca, a sve o našoj kampanji možete pratiti i na web-u 24sata te na našoj stranici na Facebooku. Pošaljite nam kratak opis njihovih djela te njihova imena i kontakte.

Pomozite nam da ovo bude zajednički projekt nas medija i vas, čitatelja. Izbor će za nas sigurno biti težak jer ne sumnjamo da ćete poslati puno prijedloga od kojih će svaki biti vrijedan nagrade. Međutim, moći ćemo izabrati samo još jednog. Napravit ćemo priču o njemu i objaviti je u našim novinama s ostalih 15 priča. Svaki dan ćemo objavljivati po jednu. Tako ćemo, kao i svake godine, predstaviti sve naše kandidate na vrijeme, kako biste ih upoznali prije same dodjele 23. veljače u HRT-ovom Studiju 10. Svečana dodjela bit će, zbog epidemioloških mjera, ponešto drugačija nego smo navikli, ali zasigurno i dalje atraktivna i sa zanimljivim izvođačima.