Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

'Primitivnom izjavom Ostojić je prešao granicu dobrog ukusa'

Nakon što je Ranko Ostojić (SDP) u Saboru ustvrdio da je 'Osuda nasilja Vlade jednaka je kvaliteti dvoslojnog wc papira", regirao je Josip Borić (HDZ) i prisjetio se njegovog ministarskog mandata

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
56 komentara

Jutros smo čuli primitivnu izjavu Ranka Ostojića, koja je nedostojna ovog Visokog doma, rekao je Josip Borić (HDZ) komentirajući  istup SDP-ovca u Saboru koji je ustvrdio da je "osuda nasilja Vlade jednaka je kvaliteti dvoslojnog wc papira". 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pokušao je obezvrijediti izjavu premijera Plenkovića oko događanja u Kastvu i na otoku Braču i time prešao granicu dobrog ukusa. Time je pokazao da ne razumije situaciju u kojoj se nalazi RH. Pokušao je obezvrijediti sve napore ove Vlade da sačuva toleranciju na čitavom prostoru Hrvatske, prvenstveno sigurnost svih naših građana - kazao je. 

OSTOJIĆ O NASILJU U RH 'Osuda nasilja Vlade jednaka je kvaliteti dvoslojnog wc papira'

Naveo je da je i klub HDZ-a oštro osudio nasilje. 

- Smatramo da političari moraju biti ti koji takve odnose ne podgrijavaju. Ranko Ostojić kao ministar pokazao je da nije razumio svoju funkciju, što se vidi iz njegovih izjava oko ozljeđivanja vukovarskog branitelja Darka Pajčića, a sjetimo se i načina na koji je rješavao pitanje svastike, koje je nažalost završilo u zastari - poručio je Borić.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message