Obavijesti

News

Komentari 29

Pritvorili su razbojnicu (18): U Varaždinu starici izbila tri zuba

Pritvorili su razbojnicu (18):  U Varaždinu starici izbila tri zuba
1

Mladu djevojku sumnjiči se za teške krađe, razbojništvo, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prijetnje. Sutkinja istrage odredila joj je istražni zatvor

VIDEO

Na varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu ispitana je 18-godišnjakinja koju se sumnjiči da je počinila kaznena djela teške krađe, razbojništvo, teške tjelesne ozljede i prijetnje.

Pozvonila je na vrata stana u Varaždinu 5. veljače ove godine, te joj je otvorilo 10-godišnje dijete koje je bilo samo u stanu. Djetetu je rekla da je prijateljica njegove majke i zatražila od njega da joj da novac, radi teške materijalne situacije. Dijete je uzelo majčin novčanik i dalo joj 200 kuna. Drska djevojka je uočila da u novčaniku ima još novca, pa ga je istrgnula djetetu iz ruke i uzela još 150 eura.

Uz to, sumnjiči je se da je 6. ožujka ove godine u Varaždinu, zajedno s još jedom ženom ušla u hodnik obiteljske kuće gdje su naišle na 75-godišnjakinju koja je koristila štap jer je otežano hodala zbog preboljenog moždanog udara. Nesretnu ženu, dvije su razbojnice snažno odgurnule i bacile na pod. Zatim su je čvrsto uhvatile za ruke i poprskale je sprejem. Tubom spreja su je udarale po glavi i teško je ozlijedile. Izbile su joj tri zuba i polomile protetski nadomjestak.

Potom ih se sumnjiči da su joj uzele s ruke zlatni vjenčani prsten i s vrata joj strgnule zlatni lančić s medaljonom. Onda su pretražile kuću i pronašle te uzele još jedan prsten, novčanik  s bankovnom karticom i 920 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

18-godišnjakinju se sumnjiči i da je potom prije odlaska iz kuće, zaprijetila ozlijeđenoj ženi da će joj zapaliti kuću ako pozove policiju.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 18-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja  kaznenih djela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a