Obavijesti

News

Komentari 86

Priveli maloljetnika, u kafiću nožem skoro ubio mladića (23)

Priveli maloljetnika, u kafiću nožem skoro ubio mladića (23)
3

Krvavom obračunu u kafiću u Karlovcu prethodili su svađa i tučnjava između mladića. Maloljetnik je najvjerojatnije nožem nekoliko puta ubo muškaraca (23)

VIDEO

Oštrim predmetom, vjerojatno nožem maloljetnik je teško ranio mladića (23) u utorak u 21.30 sati u kafiću u centru Karlovca. S ozljedama opasnim po život prebacili su ga u karlovačku bolnicu. 

Krvavom obračunu prethodili su svađa i tučnjava između mladića. Maloljetnik je posegao za oružjem i navodno mladiću (23) zadao više uboda u predjelu trbuha. Nakon što su ga hitno operirali, ozlijeđeni mladić je izvan životne opasnosti. Policija je maloljetnika privela zbog pokušaja ubojstva i nad njime je provedena kriminalistička istraga, a u kafiću je obavljen očevid kojeg je proveo županijski državni odvjetnik. 

- Osumnjičeni maloljetnik je uhićen i doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a danas tijekom dana bit će predan pritvorskom nadzorniku – izvijestila je u srijedu PU karlovačka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku