News

Komentari 23

Strava u Kupincu: Našli mrtvog mladića u polju i priveli drugog

Maloljetnik je pronađen na puteljku u šumi u srijedu popodne. Policija je odmah posumnjala da je riječ o nasilnoj smrti. Neslužbeno doznajemo da je riječ o dvojici maloljetnika

U šumi u Kupincu kraj Jastrebarskog pronađeno je tijelo mlađeg muškaraca. Neslužbeno doznajemo da je riječ o maloljetniku, a Jutarnji list navodi da je pod policijskim nadzorom i drugi maloljetnik upleten u slučaj. 

Mještani Kupinca su zgroženi. Mirne blagdanske dane uznemirile su sirene. Prvo je došla policija, a zatim i Hitna pomoć te vatrogasci koji su pozvani da osvijetle mjesto događaja. 

- Kad smo vidjeli policiju da ide kroz puteljak prema šumi, ništa nam nije bilo jasno. Brzo je stigla i Hitna. Djelatnici Hitne su se pogubili. Znali su samo da imaju intervenciju kod kućnog broja 155, no kod tog kućnog broja nikakvog očevida nije bilo. Kružili su, da bi nedugo zatim po njih iz šume izašli policajci te ih odveli na taj zabačeni dio. Čuli smo samo da je netko umro na puteljku. Tko je mrtav, tko ga je našao i tko je priveden, ne znamo - rekao je jedan mještanin Kupinca. 

Drugi susjed nagađa da su dječaci nešto "kemijali" u polju pa su stvari pošle po zlu. 

- Nije rijetkost da nama nepoznate osobe odlaze po tom makadamu na ta poljski dio koji je, inače, u privatnom vlasništvu. Znaju tamo pušiti travu i cigarete, družiti se s djevojkama... Kasnije znamo naći ostatke tog druženja od boca alkohola do kondoma, ali nikom ni na kraj pameti nije da bi se tamo netko otišao potući nasmrt - rekao je. 

Policijski očevid još je u tijeku.

Najčitaniji članci