Obavijesti

News

Komentari 233

SAD: 'Budite oprezni, povećane su napetosti diljem svijeta'. Netanyahu: 'Izrael će pobijediti'

SAD: 'Budite oprezni, povećane su napetosti diljem svijeta'. Netanyahu: 'Izrael će pobijediti'
4

Najmanje stotinu prosvjednika okupiralo je jednu zgradu američkog Kongresa tražeći od zastupnika i administracije Joea Bidena da izvrše pritisak da se postigne prekid vatre u Gazi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.00

Izraelska vojska objavila novi video napada na položaja Hezbolaha

23.06

Ubijen najmanje 21 novinar od izbijanja rata između Hamasa i Izraela

Najmanje 21 novinar ubijen je od izbijanja rata između Hamasa i Izraela, većina u izraelskim napadima na Gazu, prema Odboru za zaštitu novinara (CPJ).

CPJ je izvijestio da je do danas poginulo 17 palestinskih, tri izraelska i jedan libanonski novinar otkak je Hamas napao Izrael Izrael 7. listopada, nakon čega je uslijedilo kontinuirano bombardiranje Gaze od strane Izraela.

Više novinara ubijeno je u Gazi tijekom posljednja dva tjedna nego od 2001. na tom teritoriju, rekao je za AP Sherif Mansour, programski koordinator Odbora za zaštitu novinara za Bliski istok i Sjevernu Afriku.

22.03

Američka mornarica oborila projektile 'potencijalno usmjerene prema Izraelu'

Američki ratni brod oborio je tri projektila i nekoliko bespilotnih letjelica koje su potencijalno krenule prema ciljevima u Izraelu, priopćio je Pentagon.

Rečeno je da je oružje oboreno iznad sjevernog dijela Crvenog mora.

"Ne možemo sa sigurnošću reći što su ove rakete i bespilotne letjelice ciljale, ali lansirane su iz Jemena, prema sjeveru duž Crvenog mora, potencijalno prema ciljevima u Izraelu", rekao je novinarima glasnogovornik Pentagona.

21.31

SAD širom svijeta upozorava građane

Američki State Department izdao je upozorenje u cijelom svijetu zbog "povećanih napetosti na raznim lokacijama diljem svijeta", upozoravajući na mogućnost terorističkih napada ili "nasilnih akcija" protiv Amerikanaca.

Nije spominjao nikakav konkretan događaj, ali je ministarstvo upozorilo građane SAD-a da budu oprezni na turističkim mjestima, prate ga na društvenim mrežama i prijave se za upozorenja o putovanjima.

21.17

Njemački ministar obrane obećao punu potporu Izraelu

Njemački ministar obrane je u četvrtak obećao nepokolebljivu potporu Izraelu u borbi protiv Hamasa.

"Nema sumnje, dragi Yoav, što god možemo učiniti za vas, materijalna podrška, mi ćemo učiniti", rekao je Boris Pistorius tijekom posjeta Tel Avivu, stojeći uz izraelskog kolegu Yoava Gallanta.

Više pročitajte OVDJE.

Komentari 233