Obavijesti

News

Komentari 15

Pukla cijev u Gajnicama, ulica pliva u vodi: 'Ima je do koljena'

Pukla cijev u Gajnicama, ulica pliva u vodi: 'Ima je do koljena'
4

Čitatelji nam kažu da se sve dogodilo jako brzo - neki nisu stigli ni premjestiti vrijedne stvari iz podruma i prizmelja, a voda je već stigla do njihovih kuća

Oko 17 sati u zagrebačkim Gajnicama, točnije u Strožičkoj ulici, ispod ceste pukla je cijev hidranta. Voda je iz puknutog hidranta nemilice sukljala te je u vrlo kratkom vremenu poplavila gotovo cijelu ulicu. To nam je potvrdila JVP Zagreb čije su ekipe i dalje na terenu jer moraju ispumpavati vodu iz podruma. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poplava u Gajnicama nakon puknuća cijevi

 

Pokretanje videa ...

Poplava 01:11

Čitatelji nam kažu da se sve dogodilo jako brzo - neki nisu stigli ni premjestiti vrijedne stvari iz podruma i prizmelja, a voda je već stigla do njihovih kuća, dok su neki tek stigli postaviti 'brane' od pijeska na vrata kako bi spriječili da im voda uđe u zatvoreni prostor. 

- Nama je voda u podrumu do koljena, sad nam je došla i Služba za hitne intervencije kako bi nam s pumpom izvukla svu vodu van. Srećom, u podrumu smo držali samo knjige koje su sada uništene, ali nekima je voda ušla i u prizemlje gdje žive - ispričala nam je čitateljica koja je poslala fotografije. 

- Iz ceste je doslovce išao gejzir vode, a sve je poplavilo u roku od 10-15-ak minuta. Neki susjedi su počeli gradit brane od pijeska i stavljat ih na ulaze kako im nebi poplavila - rekla nam je.