Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Video: Dio Selske pod vodom, promet stao, stvorile se gužve

Na cesti je velika količina vode te je oštećen kolnik. Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a policija preusmjerava i vozila

Foto: čitatelj 24sata
43 komentara

Puknuo je magistralni cjevovod u zoni raskrižja Selske ceste i Krapinske ulice u Zagrebu. Prekinut je promet Selskom na dijelu od Baštijanove do Zagorske, a zatvorena je i Krapinska od Čakovečke do Selske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na cesti je velika količina vode te je oštećen kolnik. Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a policija preusmjerava i vozila.

Puknuo cjevovod na krizanju Selske i Krapinske. Stanari: “Voda nam je poplavila podrume i kuće”

Posted by 24sata on Thursday, September 13, 2018

Na prilaznim se koridorima zoni ograničenog prometa očekuju gužve, a već sada se vozi sporije na širem području radova. Bez vode su potrošači Voltinog i moguće u okolnim naseljima. Na terenu su cisterne s pitkom vodom te interventne ekipe tehničkih službi, kažu u Zagrebačkom holdingu. 

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su da su dojavu dobili u 4.30 sati.

- Prema zaprimljenoj informaciji od Županijskog centra 112 Zagreb jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi uslijed čega je došlo do poplavljivanja dvorišta okolnih stambenih objekata, i poplavljivanja i oštećenja kolnika Selske ceste.

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete na čemu su angažirane dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. - Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca. Mjesto događaja osiguravaju službenici Policijske uprave zagrebačke koji će zajedno sa službenicima prometnog redarstva Grada Zagreba vršiti regulaciju prometa na okolnim prometnicama - poručili su iz Ureda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message