Obavijesti

News

Komentari 509

Rusi oslobodili Hrvata, policija privodi prosvjednike po Rusiji, Zelenski se obraća UN-u...

Rusi oslobodili Hrvata,   policija privodi prosvjednike po Rusiji, Zelenski se obraća UN-u...

Bilo kakvi referendumi o pridruživanju ukrajinskih teritorija Rusiji uništili bi svaki preostali prozor za pregovore Kijeva i Moskve, poručili su iz Ukrajine

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23:48

Zelenski se obraća UN-u: Protiv nas je počinjen zločin.  Ukrajina traži kaznu  za ta užasna djela

Nakon što je američki predsjednik Joe Biden u govoru pred UN-om optužio Rusiju za ratne zločine i narušavanje načela UN-a, svjetskim vođama se u večernjim satima po našem vremenu obratio i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

OVDJE PROČITAJTE ŠTO JE REKAO ZELENSKI

23:24

Obraćanje Zelenskog

Ukrajina želi mir. Europa želi mir. I svijet želi mir. Vidimo tko  jedini ne želi mir. Znamo da postoji samo jedini entitet koji je sretan s ovim ratom.  Ukrajina koristi svoje pravo na samoobranu i nitko nam ne može prigovoriti da se mi ne možemo boriti za svoju slobodu i neovisnost, rekao je u svojem obraćanju pred UN-om Volodimir Zelenski.

- Zločin je počinjen protiv Ukrajine. Zločin je počinjen protiv života naših ljudi. Zločin je počinjen protiv naših žena i naših muškaraca. Ukrajina traži kaznu za krađu našeg teritorija. Tražimo kaznu za ubojstvo naših ljudi - dodao je Zelenski.

23:18

Branitelji Azovstala pušteni?

Šef patrolne policije Mariupolju Mihail Veršinin i još nekolicina branitelja Azovstala pušteni su na slobodu u zamjeni zarobljenika između Kijeva i Moskve, javljaju ukrajinski mediji uz fotografije. Strane novinske agencije još nisu uspjele potvrditi ovu vijest.

23:13

Turska osudila planirane ruske referendume u Ukrajini...

Turska nikad nije priznala rusku aneksiju ukrajinskog poluotoka Krima u prvim mjesecima latentnog sukoba što je izbio 2014. i završio se ruskom intervencijom u Ukrajini 24. veljače.

OVDJE VIŠE O TEMI

23:00

Objavljene snimke oslobođenih ruskih zarobljenika, na njima je i Hrvat Vjekoslav Prebeg...

Saudijski mediji objavili su snimku s oslobođenim zatvorenicima, među kojima se nalazi i Hrvat Vjekoslav Prebeg.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO

Komentari 509