News

Komentari 184

Putinova propagandistica: 'Ukrajinu smo porazili nakon 3 dana. Sad ratujemo s NATO-om'

Putinova propagandistica: 'Ukrajinu smo porazili nakon 3 dana. Sad ratujemo s NATO-om'

Isječak njene izjave objavio je Anton Geraščenko, ukrajinski savjetnik ministarstva unutarnjih poslova na svom Twitter profilu

Propagandistica i novinarka Margarita Simonjan je u emisiji ruske državne televizije Russia 1 napala NATO te izjavila kako se trenutno odvija sukob Rusije i NATO-a na teritoriju Ukrajine. 

Anton Geraščenko ukrajinski savjetnik ministarstva unutarnjih poslova je objavio isječak izjave Simonjan koja se u emisiji dotaknula i Bahmuta, grada kojeg je nazvala 'Artemivskom', nazivom koji se koristio u sovjetsko vrijeme. 

- Neki ljudi trenutnu situaciju zovu specijalnom vojnom operacijom, neki ratom. Ja osobno ne vidim razliku. Moramo razumIjeti s kim smo u ratu. Nismo u ratu s Ukrajinom, ona sama je bila poražena u prva dva, tri dana kada smo opkolili Gostomel i kada smo u potpunosti razoružali Ukrajinu tako što smo im uništili sve glavne vojne snage - rekla je u emisiji Simonjan koja tvrdi da je nakon toga krenuo rat s NATO-om, i ne samo s njima već i drugim državama, tako da je trenutno u tijeku rat s NATO-om na teritoriju Ukrajine.

- Zamislite, što će se dogoditi kada pobijedimo? I ne govorim ako pobijedimo, već kada pobijedimo? Ne želim drugačije ni misliti - rekla je i prekrižila se, pa nastavila.

- Kada pobijedimo u ratu, nećemo pobijediti samo Ukrajinu, nećemo pobijediti samo u Artemivsku, pobijedit ćemo i u Vugledaru. Zamislite, porazit ćemo cijeli zapadni svijet koji sada daje sve od sebe - zaključila je.  

Najčitaniji članci