Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Ramljak: "Ako je moja žrtva potrebna, prihvatio sam je"

Bivši Vladin Izvanredni povjerenik za Agrokor nakon predaje dužnosti kazao je kako se osjeća olakšano. Iako je imao velika očekivanja, kaže, nakon svega ne osjeća gorčinu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
44 komentara

Bivši izvanredni povjerenik u Agrokoru, Ante Ramljak, danas je predao dužnosti novom povjereniku kojeg je u utorak imenovala Vlada, a u srijedu potvrdio i Trgovački sud, Fabrisu Perušku, javlja N1.

Po izlasku iz Agrokora nakon predaje dužnosti, Ramljak je rekao:

- Kako se osjećam? Možda čak i olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci zatekao sam 6 kuna na računu, na današnji dan je novac na računu milijardu i šesto milijuna kuna. I Fabrisu i Ireni želim svu sreću, mislim da će to dobro napraviti, a ja ću dobro razmisliti što ću. Nemam planova ni ideja - rekao je novinarima. 

Što je presudilo njegovom odlasku? 

- Što je bilo presudno, to morate pitati nekog drugog - rekao je. Nije htio reći je li to bilo premijerovo ponašanje.

- Nema apsolutno nikakve gorčine. To je velika transformacija, promjena u društvu, svi znate da to nije bilo lako izdržati ni političarima ni meni. Ako je moja žrtva potrebna da se ovo do kraja izvede, ja sam tu žrtvu prihvatio i stvarno želim da uspijemo - kaže.

Što se tiče načina na koji je otišao, kaže: "Očekivao sam puno toga. Nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proći jednostavno. Svi znate što Agrokor i Todorić predstavljaju u društvu, koliko je bio svemoguć, znali smo da ćemo imati problema."

Na pitanje o istrazi DORH-a protiv njega, rekao je: "To pitajte DORH, ja sam tu i nemam nikakvih problema s tim. Ostat ću u Zagrebu, neću ići nigdje, svi znaju gdje sam".

Kazao je i kako neće više dolaziti u Agrokor.


 

Tema: Akcija Agrokor

Možda vas zanima i ovo:
Message