Obavijesti

News

Komentari 102

Rat plakatima: Oporba je zbog vikendice prozvala Barišića

Rat plakatima: Oporba je zbog vikendice prozvala Barišića
3

Vikendica nije upisana u imovinsku karticu gradonačelnika Barišića koji tvrdi da je sve čisto. Dražen Barišić tvrdi, pak, kako je sva njegova imovina legalna i čista

VIDEO

U Velikoj Gorici vodi se nemilosrdni “građevinski rat”, doduše samo na predizbornim plakatima. Aktualni gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić (HDZ) na svoj je plakat postavio sportsku dvoranu, raskošni objekt koji je kasnio u gradnji, ali je gotov.

Oporba mu je uzvratila plakatom na kojem se vidi njegova raskošna vikendica sagrađena u tradicionalnom turopoljskom stilu te pod sliku dopisala: “Fale mi još 4 godine mandata”. Na plakatu piše i “Dovršimo posao”, a to je doslovni citat s Barišićeva plakata na kojemu, ispod slike dvorane, također piše: “Dovršimo posao”. Iz krugova oporbe dobili smo informaciju da Barišić u svojoj imovinskoj kartici nije prijavio luksuznu vikendicu. Barišić energično sve opovrgava.

- Prijavio sam promjenu u imovinskoj kartici. Vikendica se vodi na moju suprugu i tu je sve čisto, za razliku od ove kampanje koja se vodi prljavo te se zadaju udarci ispod pojasa. Svi, pa i moja protukandidatkinja, nastoje privući pažnju birača svim sredstvima jer njezine plakate građani šaraju bijesni zato što je u Saboru dignula ruku za poskupljenje cijena grijanja, ogorčeni zato što ima plaću od 33.000 kuna bruto, a samo njezin okvir naočala vrijedi više nego cijela moja plaća - rekao nam je Barišić ne spominjući ime protukandidatkinje. Riječ je o Vesni Fabijančić Križanić (SDP).

U navedenoj imovinskoj kartici vikendice, međutim, nema.

Barišić: Moja imovina je legalna i čista

Gradonačelnik Velike Gorice kaže ipak kako je sva njegova imovina legalna i čista, a da bi - što se tiče imovine - rado stavio svoju imovinsku karticu pored kartice protukandidatkinje pa da se usporede.

- To je ispod pojasa, napadi na obitelj - kaže Barišić dodajući:

- Ja ću i dalje raditi svoj posao, a oni neka nastave u svojem stilu.

Na pitanje kada će biti dovršena dvorana, rekao je da će svečano otvorenje biti ovih dana. Njegov zamjenik Ervin Kolarec nedavno je rekao kako je na sportskoj dvorani dovršeno 80 posto radova na samoj fasadi, postavit će se oprema u dvorani i slijedi otvorenje. Na zadnjim izborima, Barišićeva konkurenta Tonina Piculu dočekivali su, na ulazu u Goricu, plakati koji mu žele “dobrodošlicu”, aludirajući na njegovu fiktivnu adresu u gradu. Sad se ta igra, u kojoj je Barišić dobio Piculu, okrenula protiv Barišića. Ishod će se znati nakon prvog kruga izbora, ili najkasnije, nakon 2. lipnja, u “doigravanju”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik