Obavijesti

News

Komentari 379

Macron razgovarao s Putinom: 'Nema na vidiku dogovora o prekidu vatre u Ukrajini...'

Macron razgovarao s Putinom: 'Nema na vidiku dogovora o prekidu vatre u Ukrajini...'
20

Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u 27. dan. Rusi su slučajno objavili podatak od gotovo 10.000 mrtvih među svojom vojskom pa sve porekli, Mariupolj je i dalje u okruženju

Najvažnije informacije

POGLEDAJTE VIDEO:

[UŽIVO] Emmanuel Macron s Vladimirom Putinom razgovarao o uvjetima za prekid vatre u Ukrajini | RAT U UKRAJINI

[UŽIVO] Emmanuel Macron s Vladimirom Putinom razgovarao o uvjetima za prekid vatre u Ukrajini | RAT U UKRAJINI Voditelj: Boris Rašeta Gost: Tomislav Klauški Više na: https://bit.ly/3ivjET8

Objavljuje 24sata u Utorak, 22. ožujka 2022.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Rat u Ukrajini 22. ožujka , 27. dan invazije
Sortiranje događaja
23.01

Kijev: Male su šanse da će se Bjelorusija uključiti u rat

Iako su se pojavile informacije da bi Bjelorusija uskoro mogla napasti Ukrajinu, u Kijevu kažu da je to malo vjerojatno. Šansa da se Bjelorusija uključi u rat je oko 15 do 20 posto, rekao je savjetink predsjednika Oleksij Arestovič.

 

22.57

'Dvije djevojčice ostale su siročad, gledale su kako im otac umire'

Mariupolj je jedan od ukrajinskih gradova koji danima proživljava velike napade ruske vojske. Dopisnica Sky Newsa objavila je kako je situacija u gradu iznimno teška. Grad je već danima uglavnom bez struje, interneta i telefonskog signala. Među onima koji su uspjeli napustiti grad jest i 27-godišnja Alina Horhul.

- Ne možete ni zamisliti koliko je ondje djece. Dvije djevojčice ostale su siročad, gledale su kako im otac umire. Susjedi su ih primili. Još ne mogu napustiti Mariupolj. Najstrašnije je što će svijet zaboraviti na Mariupolj. Pričat ćete o nama dan ili dva, a onda će građani Mariupolja umirati u podrumima - izjavila je Alina.

22.47

Sergej Mikejev, koji se naziva ruskim politologom, održao je bijesan govor na Putinovoj propagandnoj državnoj televiziji Kanal 1 prije dva dana u kojoj je Europi prijetio nuklearnim oružjem. Isječak njegovog nastupa objavljen je na društvenim mrežama.

22.43

Za izbjeglice se plaća porez!? Besplatno smjestili Ukrajince, ali dobit će 'čestitku' iz Porezne.

>>> Više pročitajte OVDJE...

22.39

Mađarska zbog neidentificirane letjelice podigla Gripene

Mađarski borbeni zrakoplovi Gripen podignuti su u zrak u ponedjeljak poslijepodne zbog neidentificirane letjelice koja je ušla u zračni prostor te zemlje iz Ukrajine, priopćilo je ministarstvo obrane u ponedjeljak navečer. Letjelica se kretala u smjeru Slovačke. Gripeni su patrolirali područjem prije nego što su vraćeni u svoju bazu u Kečkemetu, nakon što su utvrdili sigurnost pretraživanog zračnog prostora, navodi se u priopćenju ministarstva.

Komentari 379