Obavijesti

News

Komentari 23

'Razgovarao sam s Brkićem, reći ću samo da nema drame'

'Razgovarao sam s Brkićem, reći ću samo da nema drame'
1

Plenković nije htio govoriti o detaljima jednosatnog razgovora sa svojim zamjenikom na čelu HDZ-a, Milijanom Brkićem, rekavši samo da "nema nikakve drame"...

VIDEO

Zbog afere SMS, novinari su premijera Plenkovića pitali je li došlo do ugroze nacionalne sigurnosti s obzirom da u javnost cure informacije, te hoće li zbog toga s predsjednicom Republike dogovoriti održavanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS).

Plenković je ponovio da se cijeli slučaj treba istražiti i dodao kako nije dobro kada u javnost cure informacije iz sigurnosnog sustava, a da inicijative za sjednicom VNS-a za sada nije bilo.

"Ja tu aferu opće ne mogu komentirati, osim iz informacija koje čitam kao i vi, a neke koje su objavili mediji do mene nikada nisu došle, bilo kakvim drugim putem. Očekujem da se istraži cijela taj predmet, ta situacija", rekao je.

Nije dobro da iz sigurnosnog sustava izlaze informacije

Naravno da nije dobro da iz sigurnosnog sustava, ja ne znam iz kojeg segmenta, izlaze informacije prema nekima koji s tim sustavom nemaju nikakve veze i onda ih prosljeđuju onima koji su pod nekom vrstom mjera. Naravno da to nije dobro. Treba to istražiti u okviru tijela koja se za to nadležna. To neće sigurno raditi predsjednik Vlade, ističe Plenković.

S Kolindom Grabar-Kitarović će, dodao je, razgovarati nakon što se vrati iz SAD-a, gdje je sudjelovala u radu Opće skupštine UN-a. 

Premijer drži da je predsjednica u New Yorku vrlo kvalitetno zastupala Hrvatsku "predstavivši naše stavove o nizu globalnih tema, izazva s kojima se svijet susreće". Mislim da je to bilo dobro, rekao je.

Plenković nije htio govoriti o detaljima jednosatnog razgovora sa svojim zamjenikom na čelu HDZ-a, Milijanom Brkićem, rekavši samo da "nema nikakve drame". "Bio je otvoren razgovor i to je sve što ću o tome kazati", dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina